Trezorierul PSD Bârlad a fost găsit spânzurat. Care a fost motivul din spatele gestului său

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 nov 2023, 00:50

Trezorierul PSD Bârlad a fost găsit spânzurat

Sursa: Facebook Cristian Luca

Vineri seară a fost găsit trupul neînsuflețit al trezorierului PSD Bârlad.

Corpul bărbatului de 73 de ani a fost descoperit de un coleg de partid, chiar în sediul în care acesta lucra.

Citește și: Două persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim! Unde a avut loc incidentul

Dumitru Țăranu și-a luat viața

La începutul serii, bărbatul a fost observat cum și-a parcat mașina la sediul PSD Bârlad, urmând ca în jurul orei 20:50, Dumitru Dan să fie găsit decedat.

Corpul neînsuflețit a fost găsit de un coleg ce a observat că ușa partidului este deschisă. Acesta a fost găsit fără viață, legat cu o funie de țevile unui calorifer din hol.

Poliția și un echipaj de salvare au ajuns la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a îl salva pe trezorierul PSD Bârlad. Șefii organizației locale și județene a PSD Bârlad au venit și ei la locul faptei, aceștia fiind la un eveniment caritabil realizat în oraș.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul”, au precizat oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Live cutremure Turcia și Siria. Numărul morților a depășit 22.000 de mii. Experții nu sunt optimiști în ceea ce privește persoanele care vor mai fi salvate

Care este motivul pentru care acesta și-a pus capăt zilelor

Motivul pe care bărbatul l-ar fi avut pentru a parcurge la această soluție nu era cunoscut de colegi, până la momentul descoperirii biletului de adio, acolo unde bărbatul ar fi spus că neînțelegerile acestuia cu iubita l-au făcut să recurgă la acest gest.

De aproximativ trei ani, Dumitru Țăranu avea o relație cu o colegă de partid, pentru care acesta și-a lăsat soția. Motivul pentru care acesta ar fi făcut acest gest ar fi avut la bază o ceartă între acesta și iubita lui.

Citește și: Modul misterios în care o româncă de doar 36 de ani a murit. Corpul ei a fost găsit pe o plajă din Italia

Sursa: Facebook Cristian Lucalibertatea.ro

 

Taguri: