Trimite-le celor dragi urări de 1 Decembrie 2023: Cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Națională

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 29 nov 2023, 10:12

Pe 1 Decembrie are loc ziua Națională a României

Sursa: freepik

În fiecare an, la data de 1 Decembrie, întreaga țară sărbătorește cu mândrie Ziua Națională a României, o zi deosebit de semnificativă ce marchează Marea Unire.

De 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, în acest moment plin de istorie și tradiție, românii se adună într-un spirit de unitate și patriotism, reafirmând legăturile care îi leagă și aducând omagiu actului istoric ce a dus la formarea statului național unitar român.

Cu această ocazie plină de emoție și solemnitate, avem ocazia de a transmite gânduri sincere și mesaje încurajatoare către concetățenii noștri din întreaga lume.

Înălțăm cu toții cu mândrie steagul național și celebrăm împreună cu românii de pretutindeni această zi memorabilă. Să ne amintim de sacrificiile făcute de înaintașii noștri pentru a aduce în existență această națiune unită și să păstrăm vie flacăra patriotismului în inimile noastre.

Citește și: Solstițiul de iarnă în 2023: Când începe ziua să crească?

Alege o urare de 1 Decembrie din lista de mai jos

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem: La mulți ani!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român.

La mulți ani!

Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani Române!

La mulți ani români, oriunde v-ați afla!

La mulți ani România! La mulți ani prieteni! La mulți ani români de pretutindeni!

Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție și să fiți mândru că sunteți român.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ocazia Zilei Naționale vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate și bunăstare!

Suntem bucuroși să colaborăm cu români deosebiți ca dumneavoastră. Datorită unor astfel de oameni România poate nutri speranța unui viitor mai bun. La mulți ani!

Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim să credem că România poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism și vă dorim tot succesul pe care îl meritați din plin. La mulți ani!

De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!

Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit. La Mulți Ani!

De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim Patria și s-o respectăm. La Mulți Ani Române, fii mândru de țara ta!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

De ziua ta, române, nu știu cum să mă mai exprim că să-mi potolesc euforia. Îți urez „La mulți ani“ și să trăiești bine în România!

Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearcă din nou! La mulți ani, române!

La mulți ani România! La mulți ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflați. Să fim sănătoși și să avem grijă de țara noastră.

Citește și: Când se aprind luminițele de Crăciun în Brașov în 2023

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.