"Trist este ca nu s-a putut face nimic pentru ei". Marturia cruda a unui voluntar care a salvat vieti, vineri seara, in Colectiv

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 24 sep 2020, 05:00

Niciun scenariu de film nu poate reda infernul din noaptea de vineri spre sambata. Zeci de tineri si-au pierdut viata in iadul din clubul Colectiv.

Vineri seara, peste 300 de tineri au intrat pe poarta clubului Colectiv. Cei mai multi, au varste apropiate de 20 de ani si au venit sa se distreze, dar au intrat intr-o capcana a mortii.

Ionut Ursu, un voluntar al serviciului de Ambulanta, cu o vasta experienta, inclusiv in timpul cutremurului din Nepal, este un martor cheie care a facut minuni pe taramul mortii, din Colectiv. Tanarul a povestit ca a venit singur, cu taxiul.

La fata locului, se aflau deja echipaje de interventie.

"Din interior, venea fum si veneau pompierii cu ei in brate. Mai grav, erau parintii copiilor aici, erau prietenii si plangeau toti.[...] Erau parinti disperati.", si-a amintit Ionut.

"Trist este ca nu s-a putut face nimic pentru ei. Se putea evita chestia a asta", a adaugat el.

Urmareste mai jos marturia lui Ionut, in exclusivitate pentru Stirile Kanal D:

Citeste si: Asistenta care a povestit scenele de cosmar de la Colectiv a fost amenintata pentru ca a povestit: "A fost amenintata de cineva foarte mare!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asistenta
care a povestit scenele de cosmar de la Colectiv a fost amenintata pentru ca a povestit: "A fost amenintata de cineva foarte mare!"- See more at: https://www.kanald.ro/asistenta-care-a-pvestit-scenele-de-cosmar-de-la-colectiv-a-fost-amenintata-pentru-ca-a-povestit--a-fost-amenintata-de-cineva-foarte-mare_56420.html#sthash.PwVvVnBV.dpuf
Asistenta care a povestit scenele de cosmar de la Colectiv a fost amenintata pentru ca a povestit: "A fost amenintata de cineva foarte mare!"- See more at: https://www.kanald.ro/asistenta-care-a-pvestit-scenele-de-cosmar-de-la-colectiv-a-fost-amenintata-pentru-ca-a-povestit--a-fost-amenintata-de-cineva-foarte-mare_56420.html#sthash.PwVvVnBV.dpuf

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.