Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:57

Uğur Aslan, actorul pe care publicul din România l-a cunoscut în serialul Dragoste infinită, trece prin cele mai grele momente! Familia sa din provincia natală, Hatay, a fost grav afectată de cutremure! „Fratele, mătușa și nepoții mei sunt sub dărâmături. Acum presupunem că i-am pierdut”

Uğur Aslan se numără printre cei mai talentați și apreciați actori și cântăreți ai Turciei. În cei peste 15 ani de activitate în domeniul actoriei a cucerit și publicul din străinătate, care l-a apreciat pentru talentul lui uluitor. Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în rolul Zehir, bunul coleg al celebrului actor Burak Ozcivit, care i-a devenit prieten și dincolo de platourile de filmare.

Îndrăgitul actor a lansat un mesaj cutremurător în mediul online, la scurt timp după producerea devastatoarelor cutremure, care au afectat grav și provincia lui natală, acolo unde are rude și mulți prieteni.

Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele cumplite

Ugur Aslan s-a născut în anul 1972, în provincia Hatay, într-o familie modestă și a fost nevoit să muncească mult încă de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții și frații deoarece aveau o situație materială precară.

În ciuda condițiilor dificile în care trăiau el și frații săi, Ugur Aslan s-a zbătut mult să își îndeplinească marele vis de a deveni actor.

Citește și: ZEHIR ("Otrava") si BURAK OZCIVIT, prietenie trainica si in afara platourilor de filmare ale serialului fenomen "Dragoste infinita"! Iata cum arata familia actorului Ugur Aslan si ce pasiuni ascunse are acesta

După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr Ugur a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității din Ankara, iar la scurt timp a debutat că actor cu drepturi depline, pe scenă Teatrului de Stat din capitală Turciei, unde a fost rapid remarcat de marile case de producție datorită talentului sau desăvârșit. Astfel, în anul 2005, Ugur Aslan a ajuns să joace pe platourile de filmare ale primul sau proiect de televiziune, Kale İçi.

Deși s-a bucurat rapid de succes pe micile ecrane și primea din ce în ce mai multe propuneri de noi proiecte de excepție, Ugur Aslan a decis să nu renunțe nici la cea de-a două mare pasiune, muzică și a reușit să o practice în paralel cu profesia de actor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de carieră plină de succese, Ugur Aslan se consideră un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă, alături de soția lui, Sema Ergenekon, care este producător de film și care i-a dăruit două fiice superbe.

De curând, Ugur Aslan și familia lui au trecut prin cea mai dificilă perioada a vieții lor, deoarece cele două cutremure cumplite ce s-au produs în Turcia la începutul acestei săptămâni le-a adus mare mâhnire în suflete.

Provincia lui natală, Hatay, a fost grav afectată de seismele puternice, iar o parte din rudele sale au fost prinse sub dărâmături. Renumitul actor a lansat un strigat disperat de ajutor către autoritățile locale din Hatay în speranța că fratele, mătușa și nepoții lui vor putea fi găsiți cât mai curând.

„Avem o zi foarte proastă. Există multe semne de întrebare, în special despre Hatay. Fratele, mătușa și nepoții mei sunt sub dărâmături. Acum presupunem că le-am pierdut. Pentru că, din păcate, orice încercare de lua legătură cu ei nu a funcționat. Se spune că ar fi mari daune acolo. Domnul guvernator, a spus că există slăbiciuni în infrastructură și de aceea nu au putut oferi ajutor acolo. Singură mea dorință este să se poată interveni cât mai curând posibil! Nu găsesc altceva decât o dorință că măcar un proces pentru rămășițe să funcționeze! Situația este foarte rea!”, a transmis actorul, potrivit gecce.com.tr

Citește și: Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, a lovit mașina jurnaliștilor! „Am greșit!” Iată cum s-a petrecut totul și ce reacții neașteptate au avut celebrul actor și iubita lui, după incident