Tristul ADEVAR despre femeile SLABE...

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Este surprinzator sa afli faptul ca oamenii au fost initial programati din punct de vedere bilogic in asa fel incat sa fie atrasi de femeile care au un corp sanatos, prin urmare, corpolent.

Asa ca daca esti barbati si iti plac femeile mai corpolente nu ar trebui sa-ti fie rusine de preferintele tale deoarece este absolut normal. De aceea mai jos va vom prezenta principalele motive pentru care barbatii favorizeaza femeile care nu sunt in standardele unui model.

 

1. Raportul talie-sold

Acesta este un factor esential pentru a determina cat de atragatoare este o femeie si cat de potrivitat este ca o potentiala partenera, un fel de masurare exacta a "calitatii" partenerei. 

 

Astfel, femeile care au un raport talie- solduri de 0,7 au, in general, mai multi parteneri si isi incep viata sexuala mai devreme decat cele cu silueta de tip mar. Mai mult, specialistii cred ca dieta reprezinta o strategie instinctiva prin care femeile incearca sa obtina raportul optim intre talie si solduri. Cu toate acestea daca femeia este mult prea slabba acest raport lipseste cu desavarsire, iar barbatii nu vor mai fi atat de atrasi de partenera.

2. Mai multa grasime inseamna fertilitate

O femeie mai plinuta denota faptul ca este fertila, insa din cele mai vechi timpuri din vremea cand oamenii traiau in pesteri femeile trebuiau sa fie mai plinute deoarece acesta era un semn clar ca puteau deveni mame. Mai mult decat atat, unii oameni de stiinta sustin ca grasimea de pe solduri este esentiala pentru dezvoltarea creierlui fatului.

Barbatii fara sa-si dea seama primesc semnale cand vad o asflet de femeie ca acestea sunt mai susceptibile de a da nastere unui copil sanatos, iar acest lucru se traduce prin atractia fizica.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

3. IMC normal

Indicele de masa corporala  (IMC) este considerat un indicator puternic al atractivitatii.

Femeile care au un IMC normal sunt mult mai atragatoare deoerece sunt sanatoase, dar au si potential de reproducere. Bineinteles ca cele mult prea slabe, adica cu un IMC mic sunt asociate cu o sanatate precara, tulburari de alimentatie si fertilitatea scazuta din amenoreei.

 

4. Barbatii adora sanii mari

In anul 2004 a fost facut un studiu in care s0a constatat ca sanii mai mari sunt asociati cu un nivel mai ridicat de hormoni, ceea ce inseamna ca, in perioada ovulatiei aceste femei au mai multe sanse de a concepe un copil.

Deci, femeile mai dolofane si cu sanii mari sunt mai atragatoare pentru barbati, din pacate femeile slabe sunt mai putin susceptibile de a avea sani mari, cu exceptia cazului in care au implanturi.

 

Noi nu sustinem ca femeile ar trebui sa se ingrase pentru a fi mai atragatoare. Nu, doar ca barbatii poti pica mai degraba in mrejele unei femei care arata normal si mentine o balanta sanatosa intre masa musculara si grasime.

Obiceiurile sanatoase de alimentare si un stil de viata activ sunt principalele lucru care fac ca o femeie sa arate fascinant.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?