Trotuarul din Capitala unde doar dansatorii pe sarma ar putea merge! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 17:35

Cu siguranta imginile v-au dus cu gandul la un pasaj sau cel mult, scara unei caldiri. Ei bine, nu: este chiar o strada, aproape de centrul Capitalei.

 Ne mai plimbam putin prin orasul aglomerat, decidem sa parasim pentru moment marile artere, ne aventuram pe cateva stradute laturalnice si incercam sa le strabatem de la un capat, la altul. Incercam insa...ca de reusit....


Situatia pare comica, insa numai cei care locuiesc pe astflel de stradute cunosc adevaratele riscuri. Daca noi am fost suprinsi de latimea acestei strazi, ce credeti ca spun oamenii care locuiesc aici de zeci de ani. 


Si nu este singura din acest sector care le da mari batai de cap celor care sunt nevoiti sa o traverseze. Ei ...si drumul ne poarta iarasi in centru, aproape de un cartier rezidential. 

Iesim de pe stradutele facute mai degraba pentru biciclisti sau carute si revenim pe marile bulevarde ale capitalei. Ce surpriza credeti ca am avut?

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.