Truc extrem de util: cum sa faci ca sa-ti scazi tensiunea atunci cand o ia razna! Nu ai nevoie de pastile, uite ce trebuie sa bei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 oct 2018, 15:12

Foarte multi romani au probleme cu tensiunea arteriala, insa nu stiu ce sa faca atunci cand aceasta o ia razna.

De regula simptomele tensiunii arteriale sunt greata, varsaturile si durerile de cap. Motivele din cauza carora o persoana poate ajunge sa aiba tensiune arteriala crescuta sunt variate: aceasta poate aparea din cauza stress-ului, a consumului regulat de alcool, dar si din cauza sedentarismului si a obezitatii.

O valoare normala pentru tensiunea arteriala este de 120/80 mmHg, dar in functie de persoana si valori situate intre 120/80 mmHg si 139/89 mmHg pot fi considerate ca fiind normale.

Daca se depaseste insa 140/90 mmHg atunci apare o problema. Stiati ca puteti scadea tensiunea arteriala fara pastile, doar cu ajutorul sucurilor naturale?

Iata ce trebuie sa beti atunci cand aveti tensiune:

- suc de sfecla rosie

- suc de pepene verde

- ceai

- lapte cu continut scazut de grasimi.

In plus, atunci cand aveti tensiune puteti consuma afine, salata verde, faina de ovaz, banane, peste, usturoi, fructe de mare, fistic, ulei de masline, rodii sau ciocolata neagra.

Toate aceste alimente scad tensiunea si va pot ajuta sa o aduceti la valori normale.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.