Trucul secret prin care Iulia Vântur își menține talia de viespe. Ce face pentru a arăta impecabil?

Author: Redactia WOWbiz
Actualizat: 28 iul 2022, 03:10
Ce face Iulia Vântur ca să arate așa de bine?
Sursa: Facebook

Cum reușește Iulia Vântur să arate impecabil? Vedeta a explicat ce face pentru a se menţine în formă.

Iulia Vântur s-a retras din televiziune în urmă cu aproximativ zece ani, când a luat decizia de a se muta definitiv în India. În anul 2014 aceasta a debutat ca actrita, în distribuția unui film indian de succes „O teri”.  Au urmat apoi multe alte roluri și a decis chiar să se lanseze  în muzică, tot alaturi de cel care i-a devenit și partener de viață, celebrul Salman Khan.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, Iuliei Vântur nu îi place să se afișeze prea mult. Vedeta s-a mutat în India și a început o viață nouă, dar din cauza  pandemiei de coronavirus, fosta prezentatoare a revenit în ţară, unde se află de două luni deja. 

Citeste si: Marea șansă a Iuliei Vântur să se întoarcă în Europa. Salman Khan e în discuții pentru un nou job pe Bătrânul Continent 

Ce face Iulia Vântur ca să arate așa de bine? Iată care este secretul siluetei de invidiat 

Cum reușește Iulia Vântur să aibă o talie de viespe? La 40 de ani, vedeta cunoscută atât în România, cât şi în India a dezvăluit la Teo Show ce bea în fiecare dimineaţă pentru a se menţine în formă. 

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol.

Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”,  a mărturisit Iulia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De adăugat este o dietă la care recurge pentru a slăbi. Este cea vorba de dieta keto, a explicat Iulia. Dieta keto se bazează pe un consum minim de carbohidraţi şi pe produse bogate în grăsimi bune, cum ar fi peştele gras, avocado sau carne.

De asemenea, vedeta a mărturisit la un moment dat că are mare grijă la regimul său alimentar.

"De-a lungul anilor, am încercat multe diete: proteică, disociată, cu supă de varză. M-am şi înfometat ca să slăbesc.(...) Dacă vreau să scap de câteva kilograme, nu mă ating de dulciuri, sucuri de orice fel, consum multă apă şi mănânc salate, fie de fructe, fie de legume. De ceva vreme am descoperit dieta de dezintoxicare, doar din sucuri făcute din legume şi fructe, o dietă benefică pentru organism, care se ţine de două ori pe an.

În timp, am învăţat să mănânc sănătos.", a spus Iulia Vântur.

Citeste si: Marea durere a părinților lui Salman Khan. Totul are legătură cu Iulia Vântur

Iulia Vantur face declaratii inedite despre viata sa in India!

”Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea.

Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.  Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare", a declarat Iulia Vântur, în urmă cu ceva vreme.

Este greu să ajungi acolo unde îți dorești, iar pâna sa ajungă la marele succes, fosta prezentatoare, Iulia Vântur a spus că a trecut și prin momente mai puțin plăcute, semn ca întregul ei parcurs în India nu a fost chiar atât de simplu pe cât a părut din exterior.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?