Trucul simplu și ieftin care te scapă rapid de condensul de pe geamuri și de mucegaiul de pe pereți

Author: Madalina Maftei

Trucul simplu care te va scăpa imediat de condensul de pe geamuri și mucegaiul de pe pereți.

Un bărbat a dezvăluit care este soluția pentru a scăpa de condensul de pe geamuri sau de mucegaiul de pe pereți. Trucul a fost apreciat de numeroase persoane din întreaga lume. Iată ce trebuie să faci:

Trucul simplu și ieftin care te scapă rapid de condensul de pe geamuri și de mucegaiul de pe pereți

În sezonul rece, atunci când există o diferență mare între temperatura din casă și cea din exterior, se formează condensul pe geamuri, care în timp poate duce la apariția mucegaiului.

Medicii trag un semnal de alarmă și explică că mucegaiul poate deveni extrem de periculos pentru sănătate, mai ales în cantități mari sau pe termen lung. Cele mai expuse persoane sunt copiii, bolnavii și bătrânii.

Citeste si: "Ciuperca neagră", infectia care afecteaza pacientii cu COVID-19 din India, a ajuns tot mai aproape de Romania! Iata unde s-au inregistrat recent primele 10 cazuri

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat a dezvăluit pe celebra rețea Reddit un truc prin care poți scăpa de condensul de pe geamuri sau de mucegaiul de pe pereți.

Deși oamenii au impresia că dacă vor deschide geamul și vor aerisi camera, atunci urmele de condens sau de mucegai vor dispărea. Totuși, în sezonul rece, acest truct nu este neapărat cel mai eficient, căci temepraturile pot scădea rapid în camerele din casă. 

Un bărbat a dezvăluit pe rețeaua Reddit ce truc folosesc în Germania pentru a scăpa de condensul de pe geamuri și de mucegaiul de pe pereți.

”În Germania avem un truc numit Stosslüften. Acest lucru presupune că, în loc să deschizi geamul toată ziua (ceea ce presupune o lipsă totală de energie), mai bine deschizi toate geamurile din casă timp de trei minute, ca să creezi un curent puternic de aer capabil să te scape de umezeala din casă”, a

dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk, potrivit Observator.ro.

Citeste si: Cum folosești bicarbonatul de sodiu în grădină. 4 întrebuințări de care nici nu știai

 

 

Taguri: