TRUCURI pentru a obtine o FOTOGRAFIE REUSITA atunci cand te pozezi singur

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:21

Fotografiile pe care ti le faci singur, asa numitele selfies, au devenit un adevarat fenomen al timpurilor moderne. Toata lumea vrea sa obtina poza perfecta!

Iata si cateva sfaturi practice pentru cei care vor sa obtina un selfie perfect cu care sa se laude pe retelele de socializare. Jurnalistii de la Daily Mail s-au hotarat sa le dea cateva ponturi celor carora le place sa-si faca singuri poze. Sunt cateva pozitii cu care nu aveti cum sa dati gres!

Pozitia 1. Ridicati usor din sprancene, expresia fetei trebuie sa fie usor mirata, gura fie inchisa, fie usor intredeschisa, astfel incat sa se vada dintii de sus, doar incisivii, iar buzele usor tuguiate.

Pozitia 2. Sprancenele usor ridicate, insa expresia fetei trebuie sa exprime bucurie, ca si cum ati zambi cu ochii. Este putin mai greu de obtinut deoarece nu trebuie sa radeti si nici sa zambiti. Gura trebuie sa fie inchisa, insa colturile gurii usor ridicate.

Pozitia 3. Expresia fetei se concentreaza in jurul gurii care trebuie sa fie deschisa ca si cum ceva v-ar surprinde.

Ridicati din nou usor din sprancene. Ca si cum ati trata ceva cu maxim interes si seriozitate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Pozitia 4. Gura usor deschisa, insa privirea nu trebuie sa fie orientate spre camera.

Ca si cum cineva v-ar surprinde cu aparatul de fotografiat.

Pozitia 5. Radeti, zambiti larg, insa nu cu gura foarte deschisa pentru ca totul sa nu para fortat, privirea larga. Un zambet natural, un ras, un chicot, dar nu prea puternic pentru a obtine aceasta naturalete care este foarte importanta. Priviti si imaginile din galeria foto de mai jos pentru a va putea inspira!