Trucuri pentru friptura de miel perfecta. Cum sa iasa rumenita uniform si suculenta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 10:36

O friptura de miel perfecta, rumenita si care contine toate aromele si sucul delicios nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.

Uimitor, dar pentru ca friptura de miel sa iasa asa cum iti doresti nu trebuie sa faci nimic complicat, din contra, trebuie sa faci lucrurile cat mai simplu.
Secretul fripturii de miel perfecte consta in carnea pe care o alegi. Alege pulpa de miel pentru friptura de la masa de Paste, insa tine cont ca trebuie sa fie de calitate si foooarte proaspata, cumparata din locuri sigure sau procurata din surse de incredere.



Ingrediente:
Pulpa de miel (aprox. 2 kilograme, carne proaspata)
1 capatana de usturoi plus 3 catei de usturoi extra
1 buchetel de rozmarin proaspat
Sucul de la o lamaie
Sare, piper proaspat rasnit
1.5 kilograme de cartofi
Ulei de masline

Mod de preparare:
Amesteca 3 catei de usturoi zdrobiti, cu cateva frunze de rozmarin tocate fin, sucul de la lamaie si ulei de masline.
Condimenteaza pulpa de miel cu sare si piper, apoi pune peste ea amestecul de condimente si “maseaza” cateva minute pentru ca toate aromele sa intre in carne.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.