Trufe de ciocolata cu portocale si scortisoara
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
1-2 portocale
O lingurita scortisoara
O lingura miere
Cacao pentru pudrat
Mod de preparare
Smantana se pune la fiert cu scortisoara si coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste. Se adauga untul si se incorporeaza cu grija.
Se da la rece timp de o ora, apoi se scoate si se formeaza repede bilute, pana nu se topeste din nou compozitia.
Se dau trufele obtinute prin cacao si se servesc reci.
Ingrediente
200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
1-2 portocale
O lingurita scortisoara
O lingura miere
Cacao
pentru pudrat
Mod de preparare Smantana se pune la fiert cu scortisoara si coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.
Se adauga untul si se incorporeaza cu grija.
Se da la rece timp de o ora, apoi se scoate si se formeaza repede bilute, pana nu se topeste din nou compozitia.
Se dau trufele obtinute prin cacao si se servesc reci.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”