Trump, mesaj dur catre liderii iranieni: "Incetati uciderea marelui vostru popor iranian!"

Autor: L.S.
Actualizat: 13 ian 2020, 13:06

Presedintele american Donald Trump a transmis prin intermediul contului sau de Twitter un mesaj catre liderii de la Teheran

Presedintele american Donald Trump a transmis prin intermediul contului sau de Twitter un mesaj catre liderii de la Teheran prin care le cere sa inceteze "uciderea protestatarilor si a poporului iranian", avertizandu-i ca SUA si lumea e cu ochii pe ei.

" Spre liderii Iranului- NU va ucideti protestatarii. Mii de oameni au fost deja ucisi sau intemnitati de voi, iar Lumea va urmareste. Mai important, SUA va urmareste.

Eliberati Internetul si lasati-i pe reporteri sa circule gratuit! Incetati uciderea marelui vostru popor iranian!", este mesajul lui Donald Trump pentru liderii de la Teheran.

Presedintele american Donald Trump le-a transmis sambata protestatarilor care au participat la manifestatiile organizate in Iran ca administratia sa ii va sustine in continuare.

" Oamenilor curajosi si care sufera in Iran: V-am sustinut inca de la inceputul presedintiei mele, iar administratia mea va continua sa va sustina.

Urmarim protestele din Iran si suntem inspirati de curajul pe care il aveti"
, a transmis liderul de la Casa Alba printr-un mesaj postat pe Twitter.

Grupuri de protestatari au cerut, sambata seara, demisia ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, dupa ce autoritatile de la Teheran au recunoscut doborarea avionului de pasageri ucrainean.

De asemenea, zeci de protestatari s-au strans duminica in Iran pentru a doua zi consecutiv, scandand lozinci impotriva autoritatilor dupa ce armata iraniana a recunoscut ca au doborat un avion de pasageri din greseala, dupa ce initial au negat ca

ar fi de vina pentru incidentul aviatic de la Teheran.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: ziare.com

Citeste si: E oficial! Avionul prabusit in Iran a fost lovit de o racheta iraniana. Imaginile sunt publice

Citeste si: Trump vrea pace cu Iran! De ce l-a ucis pe generalul Soleimani: "Trebuia eliminat de mult"

Citeste si: Anunțul lui Donald Trump despre conflictul cu Iranul! Președintele SUA e foarte hotărât!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.