Trupa Holograf, despre primele iubiri si vacantele cu dezmat de la Costinesti! Dan Bittman si colegii sai de trupa sunt nostalgici dupa verile petrecute pe litoral, unde erau mereu adulati de public!

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 oct 2020, 13:22

Dupa 39 de ani de succese, membrii trupei Holograf retraiesc momentele de aur ale carierei lor.

In pragul aniversarii a patruzeci de ani de cariera cu o ascensiune fulminanta, trupa Holograf a pregatit un concert senzational, ce va avea loc pe 20 martie, la Sala Palatului, unde vor retrai alaturi de fanii lor clipele de glorie, din timpul concertelor extraordinare de la Costinesti.

"Va trecem printr-o istorie Holograf! Va veni si Gabi Cotabita si Mihai Pocorschi, va veni si unul dintre primii basisti ai trupei! Va fi un spectacol cu amintiri multe si cu invitati surpriza!",

a spus Dan Bittman.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce alte dezvaluiri inedite au facut membrii trupei despre primii ani ai carierei lor:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.