Trupa Proconsul si-a lansat o noua piesa, cu un mesaj foarte puternic! Iata ce dezvaluri au facut membrii trupei despre sursa de inspiratie a melodiei si despre modul in care isi vor petrece sarbatorile de iarna

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:48

Piesa "Singur ma ridic" are deja si un videoclip captivant.

Trupa Proconsul se mandreste cu un nou cantec care transmite un mesaj sensibil, ce indeamna la prietenie. Membrii formatiei au marturisit ca atunci cand au compus noua piesa s-au gandit la prietenii lor, pe care ii considera fiinte importante in viata oricarui om.

"Prietenii nostri merita tinuti aproape! De multe ori omitem chestia asta, sa il asculti ce vrea sa spuna, sa asculti ce are pe suflet si indemnam prin textul de la cantecul asta sa devii un prieten!", a spus Bodo.

Iata ce alte planuri au membrii trupei pentru sarbatori si unde anume vor concerta in aceasta perioada:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.