Trupele speciale ale politiei au descins in 16 locatii din Timisoara pentru DESTRUCTURAREA unei retele de proxenetism

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 09:15

Hotelurile de lux din Timisoara au avut parte de clienti nepoftiti. Mascatii au descins, cu noaptea in cap, in mai multe locatii exclusiviste din oras.

Oamenii legii au reusit sa anihileze cea mai importanta retea de proxenetism din vestul tarii. E agitatie mare in receptia acestui hotel de patru stele, desi e trecut de miezul noptii, oamenii vin si pleaca. Nu sunt clienti, ci musafiri pe care nimeni nu-i astepta.

Trupele speciale ale politiei au descins, in aceasta dimineata, in 16 locatii din Timisoara pentru destructurarea unei retele de proxenetism. Anchetatorii perchezitioneaza mai multe hoteluri.

Nu orice fel de hoteluri, ci unele de lux, in ale caror camere anchetatorii au cautat domnisoare care isi vand trupul afaceristilor cu bani multi. Receptionera dusa la audieri era banuita, la fel ca alti colegi de-ai ei, de la cameriste, la portari, ca intermedia in mare secret intalnirile amoroase.

##VIDEO126400##

Procurorii explica si cum functiona totul: „ Este vorba de o retea formata din receptionerele hotelurilor care, la solicitarea clientilor, aveau o baza de date pe diferitele retele de socializare pozele fetelor.

Se stabilea fata, pretul.
” Odata ce clientul isi alegea preferata, se discuta despre preturi. Anchetatorii spun ca incepeau de la 100 de euro, iar barbatii plateau chiar si 500 de euro pentru un week-end alaturi de prostituate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prostituatele se-alegeau astfel chiar si cu o mie de euro pe zi. In total, membrii gruparii ar fi obtinut din placerile vandute pe-ascuns aproape 80 de mii de euro.

23 de tinere urmeaza sa ajunga la audieri la sediul DIICOT Timisoara. Suspectele vor fi cercetate pentru constituire de grup infractional organizat, proxenetism si prostitutie. In zilele urmatoare vor fi citati si clientii fetelor, marea majoritate oameni de afaceri.