Trupul de INGER care ascunde un MONSTRU! Barbatii care au iesit cu ea sunt SOCATI: "De ce ai facut asta?"

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:04

Povestea femeii din imaginile alaturate intrece orice imaginatie. Aproape 40 de ani a trait o viata normala, dar si-a dat seama in cele din urma ca nu era ce dorea sa fie.

Astfel, a facut o schimbare radicala. Desi se nascuse barbat, a decis sa apeleze la tratamente hormonale si sa isi schimbe sexul.

"Simteam ca sunt o femeie prinsa in corpul unui barbat. Gandesc ca o femeie, vorbesc ca o femeie, ma simt ca o femeie de cand ma stiu. Am decis ca nu mai pot continua asa si ca trebuie sa devin ceea ce sunt cu adevarat", a spus ea.



Acum deja are sani iar trasaturile faciale i s-au schimbat. Asemanarea cu o femeie a inceput sa fie atat de mare incat mai multi barbati chiar s-au lasat pacaliti si au iesit cu ea. Au avut insa un adevarat soc in momentul in care au aflat adevarul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.