Trupul descompus, găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, este al unei fete de 12 ani. Cine este minora dispărută de câteva săptămâni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iun 2023, 13:19

Fata de 12 ani și mama ei eu fost date dispărute la începutul lunii mai

Sursa: antena3.ro

Răsturnare de situație în cazul cadavrului descompus, găsit în lada unui pat, dintr-un apartament din București. În urma rezultatelor obținute după prelevarea probelor ADN, s-a concluzionat că trupul neînsuflețit aparține unei copile de 12 ani.

Cadavrul descompus, care a fost găsit în lada unui pat, într-un apartament din București, aparține unei copile de 12 ani. Inițial, s-a crezut că acesta aparține mamei sale, iubita bărbatului care ar fi ucis-o.

Cadavrul găsit în lada unui pat, dintr-un apartament din București, aparține unei copile de 12 ani

Astăzi, 6 iunie, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a anunțat că trupul neînsuflețit este al unei tinere de 12 ani.

Pentru identificarea lui, a fost nevoie de mai multe probe, deoarece se afla într-o stare avansată de putrefacție.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Cercetările continuă, fiind preluate de către autoritatea menționată anterior și de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București- Serviciul Omoruri.

Citește și: „Parcă ești sechestrată”. Trupul degradat, găsit într-un apartament din București, ar putea fi al fiicei femeii dispărute. Nimeni nu mai știe nimic de ele de aproximativ două luni

Fata de 12 ani și mama ei eu fost date dispărute la începutul lunii mai, de către fostul soț al femeii, după ce nimeni nu a mai aflat nimic de ele din preajma Paștelui.

Potrivit primelor informații, fata de 12 ani ar fi fost ucisă de mai bine de trei săptămâni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este minora de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada patului

Fetița se numea Anamaria Constantin și a dispărut în urmă cu aproximativ șase săptămâni. Familia fetei a venit în fața blocului în care a fost găsită, având cu ea fotografia iubitului mamei acesteia, cel care și este suspectul principal și care a

dispărut de câteva săptămâni.

Cu o zi în urmă, Vasile Constantin, tatăl fetei, a spus că fiica lui este posibil să fi fost răpită de iubitul mamei sale. Numele acestuia este Marian, un bărbat care a lucrat, mai mulți ani, în străinătate. Mama Anamariei muncește și ea în străinătate, dar, de fiecare dată când venea în România, se vedea cu fiica sa.

Citește și: Filmul tragediei din Slatina, unde o femeie a fost înjunghiată de concubinul ei. Bărbatul, cunoscut ca având probleme cu legea

De Paște, Anamaria s-a văzut cu Marcel și cu mama ei și, de atunci, nimeni nu a mai știut nimic de ea. Conform unor surse din anchetă, informează antena3.ro, Marcel și Simona Monica Iftimovici, mama fetei, nu s-ar mai afla în România.