Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”

Autor: Diana Bostan

Trupul neînsuflețit al tatălui care și-a sacrificat viața pentru a-și salva fiica de șapte ani de la înec a fost găsit.

Sursa: Observatornews.ro

Tatăl care și-a sacrificat viața pentru a-și salva fiica a fost găsit vineri, 16 august, după două zile de căutări în apele stațiunii Jupiter.

După două zile de căutări intense, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al tatălui care și-a sacrificat viața pentru a-și salva fiica de șapte ani de la înec în stațiunea Jupiter, notează observatornews.ro.

Citește și: Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton

Trupul neînsuflețit al tatălui care și-a sacrificat viața pentru a-și salva fiica a fost găsit

Tragedia a avut loc miercuri după-amiază, când bărbatul de 35 de ani a intrat în mare pentru a-și salva copilul, dar curenții puternici l-au tras în adâncuri, iar el nu a mai reușit să ajungă la mal.

Incidentul a avut loc într-o zonă periculoasă a stațiunii, unde salvamarii arboraseră steagul roșu, indicând interdicția de a intra în apă din cauza valurilor mari și a curenților puternici.

Fetița, prinsă în mijlocul curenților, a fost salvată de un turist care a reușit să o aducă la mal cu ajutorul unui colac de salvare, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Și-a dat viața pentru a salva o fetiță de la înec: „Pe ea a salvat-o, dar el nu a mai ieșit” Bărbatul căutat în largul Mării Negre ar fi chiar tatăl fetiţei

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Tatăl, însă, epuizat de efortul de a o ține pe fiica sa la suprafață, a fost luat de valuri și nu a mai putut să se salveze. Martorii de pe plajă au asistat neputincioși la scenă, iar un tânăr a relatat că bărbatul a strigat după ajutor când și-a dat seama că nu mai avea puterea să iasă din apă.

„Ar fi luat-o valul şi la ceva timp nu a mai putut să o aducă şi a strigat după ajutor.

A venit un om, s-ar fi băgat un om cu colacul, a adus fetiţa la mal şi când să se ducă şi după el nu l-a mai văzut", a povestit un tânăr, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul și-a salvat fiica, dar a plătit cu propria viață

Imediat după ce fetița a fost adusă la mal, salvamarii au început o amplă operațiune de căutare a tatălui.

Un elicopter SMURD a survolat zona, iar ambarcațiunile de salvare și scafandrii au brăzdat apele în speranța că vor găsi bărbatul. Din păcate, corpul său a fost recuperat abia după aproape 48 de ore de la tragedie.

Citește și: Un băiat de 13 ani s-a înecat în râul Buzău. Operațiunea de recuperare a durat mai bine de patru ore

Conform sursei menționate anterior, zona în care a fost găsit trupul este cunoscută pentru pericolele pe care le prezintă, valurile mari lovind cu putere atât apa, cât și stâncile. 

„Nu mai e de găsit, zona fiind foarte periculoasă pentru că se poate observa că valurile nu numai că lovesc cu foarte mare putere dar lovesc şi pietrele. Deci săracul poate a fost nu numai pus sub apă, dar şi lovit de pietre",  a spus un alt tânăr.

 


Romina Gingașu a intrat de curând în posesia unei haine din blană de vulpe argintie, care a aparținut, în trecut, soției lui Nicolae Ceaușescu, potrivit informațiilor publicate de cancan.ro.