Trupul neînsuflețit al unui adolescent de 14 ani a fost descoperit în Prut

Author: Bianca Vidoi

Trupul neînsuflețit al unui adolescent de 14 ani a fost descoperit în Prut

Sursa: Pexels.com

Un tânăr de doar 14 ani a fost dat dispărut în apele Prutului, după ce a intrat în râu și nu a mai putut ieși de acolo.

Adolescentul de 14 ani era alături de prietenii săi atunci când a intrat în apele tulburi ale Prutului, iar aceștia au încercat să îl salveze, însă totul a fost în zadar. După încercările prietenilor lui a fost dat apelul la 112.

Citește și: Dorul de mamă l-a făcut pe un băiat de 14 ani să recurgă la un gest emoționant. „Trebuia să se ducă după mamă”

Trupul neînsuflețit al unui adolescent de 14 ani a fost descoperit în Prut

Pompierii din Botoșani au fost contactați la 112 vineri seară, pentru a ajuta la căutarea unui adolescent de doar 14 ani, ce a intrat în Prut și nu a mai fost găsit. Apele în care acesta a fost dat dispărut erau apele râului Prut, în zona localităţii Rădăuţi Prut.

Tânărul era alături de prietenii săi atunci când a decis să înoate în Prut, iar aceștia au observat cum se pierdea în apele Prutului.

După încercările eșuate ale prietenilor săi de a îl salva, aceștia au sunat la 112 după ajutor. După apel s-au deplasat la locul incidentului două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două bărci, dar şi o ambulanţă aparţinând SAJ Botoşani.

Trupul neînsuflețit al băiatului de 14 ani a fost descoperit fără viață după trei ore de căutări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"După mai bine de trei ore de căutări, băiatul a fost găsit. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este vorba de un copil de 14 ani", a transmis ISU Botoşani, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Un cetățean străin a deschis focul pe aeroportul din Chișinău. Două persoane și-au pierdut viața în timpul intervenției

O adolescentă de 13 ani s-a înecat în Siret

La data de 4 iunie 2023, o tânără de 13 ani i s-a înecat în râul Siret, unde a mers la scăldat împreună cu o altă fată în vârstă de 11 ani, însă aceasta a fost salvată în ultimul moment de un localnic.

Datele comunicate de de autorităţile din Neamţ arată că două minore, una de 13 ani și alta de 11 ani, au mers la scăldat în localitatea Doljeşti, iar totul a fost bine până un localnic ar fi observat că acestea două au nevoie de ajutor.

Localnicul a reuşit să salveze fata de 11 ani, însă adolescenta de 13 ani a fost căutată atât de localnici, cât și de pompierii care s-au deplasat la faţa locului cu mijloace de intervenţie specifice.

În cele din urmă fata de 13 ani a fost descoperită, însă aceasta a fost găsită fără viață, de către localnici. Aceasta a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, echipajul medical declarând astfel decesul. 

Citește și: Dunărea, aproape să ajungă la un minim istoric. Încep să se vadă epavele navelor scufundate în Al Doilea Război Mondial

Sursa: adevarul.ro