Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 27 de ani a fost găsit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6. Acesta s-ar fi spânzurat chiar în ghena de gunoi

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 aug 2023, 01:50

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 27 de ani a fost găsit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6. Acesta s-ar fi spânzurat chiar în ghena de gunoi

Sursa: pexels, romaniatv.net

Cadavrul unui bărbat de 27 de ani, din Nepal, a fost descoperit în ghena unui campus universitar din București, în sectorul 6. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21:00.

Un bărbat de 27 de ani, de origine asiatică, a fost găsit fără suflare în ghena unui campus universitar al sectorului 6. Un alt coleg a fost cel care a alertat autoritățile despre cele întâmplate.

Un bărbat din Nepal, de 27 de ani, a fost descoperit în ghena unui campus universitar, din sectorul 6

Descoperirea șocantă a fost făcută noaptea trecută, pe data de 9 noiembrie, după ce, în jurul orei 21:00, a fost efectuat un apel la 112 de către un alt student.

Personalul medical ajuns la fața locului a declarat decesul acestuia și, conform Poliției Capitalei, nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul să fie salvat.

Conform primelor declarații, bărbatul s-a spânzurat, în ghenă, dar cercetările continuă, pentru a se afla, cu exactitate, împrejurările în care tragedia a avut loc.

Citește și: Incredibil ce a descoperit o femeie după ce a aruncat o pungă de gunoi la pubelă! Imaginile au fost surprinse pe telefon

Trupul neînsuflețit a fost transportat de către medicii legiști, pentru a se efectua necropsia, iar aceștia urmează să stabilească exact cauzele decesului. Mai mult decât atât, cercetările au fost preluate de către Parchetul de lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O mamă și opt copii au ars de vii, într-un incendiu care a izbucnit în Turcia

O mamă și opt copii și-au pierdut viața într-un incendiu ce a izbucnit în apartamentul în care se aflau, în orașul Bursa, din nord-vestul Turciei.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 8 spre 9 noiembrie, iar tatăl lor, care venea de la o înmormântare ce a avut loc în Istanbul, s-a intoxicat, în încercarea de a-i salva.

„Sunt nouă cadavre la interior. Opt dintre ele sunt ale unor copii”, a spus Yakup Canbolat, guvernatorul provinciei Bursa, adăugând că victimele sunt de origine siriană. De asemenea, conform presei din Turcia, șase dintre copii erau ai femeii și ai tatălui care a venit să îi salveze, în timp ce ceilalți doi copii erau doi nepoți de-ai lor.

Citește și: Lacrimi și durere la înmormântarea Andreei, tânăra de doar 27 de ani din Argeș, care a murit din cauza unei boli grave

Alinur Aktas, primarul orașului, a postat un mesaj pe Twitter, în care a declarat că focul a luat naștere cu puțin timp înainte de miezul nopții și că, cel mai probabil, de vină ar fi fost o sobă cu lemne, din apartament.

Familia se refugiase în Turcia încă de acum cinci ani și locuia în acel apartament de mai bine de o lună. Imobilul cu trei etaje are o fațadă înnegrită din cauza fumului gros care a ieșit pe la geamuri