Sâmbătă, 9 iulie, Roxana Donisan a ajuns acasă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost adus la Suceava, iar astăzi, 11 iulie, va avea loc înmormântarea acesteia. Familia, prietenii, dar și persoanele impresionate de modul tragic în care și-a găsit sfârșitul o vor conduce pe ultimul drum.
Roxana Donisan a fost așteptată în lacrimi de familie
Roxana Donisan a fost așteptată în lacrimi de către părinții ei.
Lacrimi amare au vărsat părinții Roxanei atunci când sicriul în care se afla a fost coborât din mașina mortuară.
„Este foarte greu când moare o persoană tânără și, mai ales, în aceste condiții. Este foarte greu pentru părinți, pentru familie... chiar și pentru noi, preoții care slujim. E greu să te manifești, e greu să mângâi familia. Pentru că te întrebi de ce i s-a întâmplat acestei persoane, care era credincioasă, venea la slujbe, era pașnică, de ajutor. Dar întrebarea <<de ce>> este cea mai păguboasă în astfel de momente, pentru că nu există un răspuns. Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei și să o așeze în locul în care merită, în Împărăția Sa”, au fost cuvintele preotului care a săvârșit o slujbă pentru Roxana, potrivit stirilekanald.ro.
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Slujba de înmormântare a început în urmă cu puțin timp, la ora 12:00, atunci când persoanele cele mai apropiate, dar și cele care au fost emoționate de cele întâmplate își vor lua rămas bun de la Roxana.
Ce scrie în certificatul de deces al Roxanei?
Nour El Din Farid, un activist de mediu al Asociației pentru Protecția și Conservarea Mediului în Hurghada și guvernatorul Regiunii Mării Roșii au colaborat și au cercetat decesul Roxanei.
„Moartea a survenit în urma pierderii sângelui şi a scăderii presiunii sângelui ca urmare a unui incident cu un animal”, se arată în raportul oficial, potrivit Nour El Din Farid, relatează romaniatv.net.
Citeste si: Roxana Donisan, femeia ucisă în Egipt, s-a luptat cu rechinul care a atacat-o, pentru a-și salva viața
„Nici profesorul Mahmoud Hanafi de la HEPCA, consultantul ştiinţific al guvernatorului, nu a înaintat nicio explicaţie. Ceea ce am putut face a fost să trimitem bărcile în larg, pentru a cerceta prezenţa rechinului, astfel încât să aflăm măcar specia. Nu putem spune decât că este un rechin mare, judecând după întinderea muşcăturii. Dacă vreţi să scrieţi ceva, HEPCA poate transmite că este un eveniment fără precedent, nu a mai fost întâlnit în această regiune”, a continuat acesta.