Trupul unei fetițe de 1 an a fost găsit într-un sertar aflat într-o clădire abandonată

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 iun 2023, 15:50

Cadavrul unei fetițe de 1 an a fost găsit într-un sertar aflat într-o clădire abandonată

Sursa: Unsplash

Trupul unei fetițe de un an a fost descoperit într-o clădire abandonată, ascuns într-un sertar, în Indiana, SUA.

Oaklee Snow, o fetiță de doar un an a fost găsită fără viață într-un sertar aflat într-o clădire abandonată în Morgan County, Indiana. Mama fetei și concubinul acesteia au fost acuzați de uciderea copilei

Citește și: Mărturisirile făcute de fata de 12 ani înainte să fie găsită fără viață în lada patului

Cadavrul unei fetițe de 1 an a fost găsit în sertarul aflat într-o clădire abandonată

Fetița de doar un an a fost dată dispărută în luna ianuarie, iar după patru luni după dispariția ei, cadavrul acesteia a fost găsit într-un sertar într-o clădire abandonată în Morgan County, Indiana. Mama fetei, cea care ar fi trebuit să aibă grijă de ea, ar fi recunoscut că i-a pus capăt zilelor fetiței de doar un an, după care ar fi transportat cadavrul acesteia în comitatul Morgan, în luna februarie. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit la data de 21 aprilie 2023, după nenumărate căutări de mare amploare ce au avut loc la nivel național.

Fetița a fost luată de la tatăl ei, fără acordul acestuia în luna ianuarie, moment în care acesta a decis să o dea dispărută, declarând că fosta sa soție și iubitul ei, Roan, au luat-o și ar fi plecat spre Indianapolis. 

Citește și: Fratele Anei, fata găsită în lada unui pat, crede că mama acesteia știa că nu mai trăiește. Principalul suspect, iubitul femeii, refuză extrădarea

Mama fetei a fugit de autorități

Concubinul femeii, Roan Waters, a fost arestat în Colorado, iar mama fetiței de un an, Madison Marshall, a reușit să scape de autorități, însă a fost prinsă în Carolina de Nord. Cuplul a stat într-o casă din Indianapolis de la sfârșitul lunii ianuarie până în februarie, după care au luat-o pe cea mică și nu au mai fost văzuți. 

Martorii au spus că au văzut momentul în care au luat fetița, copilul părea învelit într-o pătură, însă aceștia spun că fetița nu plângea, nu mișca și nu vorbea.  „Ca părinți, avem datoria de a ne proteja copiii. Nu numai că acești doi indivizi nu și-au îndeplinit această responsabilitate, dar acuzațiile indică faptul că Oaklee a suferit o moarte îngrozitoare și un abandon care a diminuat demnitatea pe care o merită orice copil.

Vreau să mulțumesc procurorilor noștri care au lucrat neîncetat pentru a localiza acest copil și a căuta dreptate în numele ei”,  a declarat un oficial al autorităților, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Marcel Șerbuc, cel care i-ar fi luat viața fetei de 12 ani, a fost prins, în Olanda. Numele lui se afla pe lista celor mai căutați fugari de pe continent

 

Taguri: