„Tu ai avut păr?”. Cătălin Bordea, fotografie rară din adolescență. Vedeta le-a arătat fanilor podoaba capilară din acea perioadă

Autor: Diana Bostan

Cătălin Bordea a postat o fotografie rară pe contul său de Instagram

Sursa: Instagram: Bordea Cătălin

Cătălin Bordea, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, și-a surprins urmăritorii cu o imagine rară din adolescență. Cum arăta vedeta în perioada în care avea păr?

O imagine rară din adolescență a lui Cătălin Bordea a fost recent făcută publică, arătând o latură a celebrului comedian cu care puțini erau familiarizați. Aspectul său din acea perioadă a stârnit un val de reacții printre fanii săi, care au avut dificultăți în recunoașterea lui în fotografia postată pe rețelele de socializare.

Cătălin Bordea a postat o fotografie din perioada în care avea păr

Pe lângă succesul său în lumea comediei, Cătălin Bordea se remarcă și prin activitatea intensă pe platformele de socializare, unde interacționează frecvent cu fanii și împărtășește momente semnificative din viața sa personală și profesională.

În ultima postare de pe Instagram, Cătălin Bordea a surprins pe mulți dintre admiratorii săi prin publicarea unei imagini rare din adolescență, în care apare alături de o altă tânără. Mesajul însoțitor sugerează că aceasta ar fi fost iubita sa de atunci, stârnind curiozitatea și interesul celor care îl urmăresc pe celebrul comedian.

Obișnuiți cu look-ul care l-a consacrat, internauții au rămas surprinși să-l vadă pe Cătălin Bordea cu păr.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Cătălin Bordea și Olga Barcari! Frumoasa brunetă a dat cărțile pe față: „E mai mult de atât”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Încă o poză cu acest individ pe vremea când avea gagică și îi fura mărgelele…”, a scris Cătălin Bordea în dreptul fotografiei postate pe Instagram, potrivit spynews.

„Tu ai avut păr?”, a fost reacția unui internaut.

Olga Barcari, despre relația cu Cătălin Bordea

Cu doar două luni în urmă, Bordea a apărut în public alături de Olga Barcari, alimentând speculațiile cu privire la o posibilă relație romantică.

Recent, Olga Barcari a venit și cu un răspuns pentru speculațiile apărute în mediul online.

Citește și: Primele imagini cu Cătălin Bordea, după anunțul privind decesul mamei sale. Cum a fost surprins celebrul actor de stand-up

Într-un interviu recent, Olga Barcari a subliniat că relația dintre ea și Cătălin Bordea este cu adevărat doar una de prietenie. Aceasta a adăugat că înțelege dificultățile prin care trece Bordea în urma divorțului și că a decis să fie alături de el în calitate de prietenă, oferindu-i suportul necesar în această perioadă complicată.

A fost o nebunie acum o lună. Nu foarte bine (n.r. îl cunoaște), dar l-am observat. Este mai mult decât arată la televizor, este mult mai mult, este un bărbat boem, educat, cult, citește foarte mult, este doxă de carte, poți să vorbești pe orice subiect, e minunat.  E și moldovean, e și de treabă, cu sufletul foarte mare, empatic” a

declarat Olga Barcari într-un interviu.