Tu ai fi ajutat-o daca ai fi fost de fata? Uite ce i s-a intamplat acestei blonde in metrou dupa ce un baiat a profitat de aglomeratie, a inghesuit-o si a inceput sa o pipaie

Autor: B.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 01:57

Clipul de mai jos a devenit viral pe YouTube si a strans peste 2.4 milioane de vizualizari in doar doua saptamani.

Filmuletul surprinde un experiment realizat de o organizatie de aparare a drepturilor omului, care vrea sa traga un semnal de alarma asupra abuzurilor nestiute pe care le indura femeile zilnic la metrou.

Folosind niste actori, organizatia a simulat o situatie frecventa, pentru a vedea care este reactia oamenilor. O blonda se tine de bara intr-un metrou foarte aglomerat, moment in care un tanar profita de aglomeratie si incepe sa se inghesuie in ea, cu scopul de a o pipai.



Tanara incepe sa strige in gura mare si cere sa nu mai fie atinsa, insa nimeni nu reactioneaza. In cele din urma, cand gesturile barbatului devin agresive, mai multe persoane intervin pentru a o scapa de sub asaltul lui.

Tu ai fi ajutat-o daca ai fi fost de fata? Ti s-a intamplat vreodata asa ceva in mijloacele de transport in comun?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.