„Tu ai fost culoare în viața noastră”. Un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina, într-un copac, în Argeș

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 iun 2023, 11:13

Șoferul a fost scos dintre fiarele mașinii de către pompierii de la Descarcerare

Sursa: facebook, observatornews.ro

Un tânăr de 21 de ani a provocat un grav accident rutieri, în Argeș, lovind un copac, o mașină, un gard și o casă. Acesta a murit pe loc, impactul fiind extrem de puternic.

Un tânăr de doar 21 de ani a murit, în Argeș, după ce a provocat un accident rutier de proporții. Mașina s-a oprit în peretele unei case, după mai multe ciocniri violente.

Tânăr de 21 de ani, mort în Argeș, în urma unui accident rutier

Accidentul a avut loc ieri, 11 iunie, în Coșești, județul Argeș. Cel mai probabil, șoferul circula o viteză foarte mare, deoarece, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, din motive care nu sunt cunoscute încă.

Acesta nu a mai putut să controleze mașina, deși conducea pe o porțiune de drum drept. Prima data, acesta a lovit un tei aflat pe marginea șoselei, urmând să ricoșeze într-un autoturism parcat. Apoi, a dărâmat un gard și s-a oprit în peretele unei case. Apelul la 112 a fost efectuat de persoanele martore la accident și, la fața locului, s-au deplasat, de urgență, mai multe echipaje de poliție, de pompieri și de ambulanță.

Șoferul a fost scos dintre fiarele mașinii de către pompierii de la Descarcerare, iar personalul medical de pe ambulanță a încercat să îl resusciteze mai bine de o oră, dar fără rezultat. În urma celor întâmplate, oamenii legii au deschis un dosar penal, urmând să stabilească ce a dus la producerea accidentului, în urma cercetărilor pe care le vor efectua.

Citește și: „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate” Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. Mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un alt automobil

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mai multe mesaje de condoleanțe au apărut pe pagina de Facebook a lui George Ciucă. Familia și prietenii sunt în stare de șoc și se pregătesc să îl înmormânteze.

Un mort și trei răniți, în Tulcea, pe E87

Accidentul a avut loc ieri, 11 iunie, între satele Somova și Mineri, în județul Tulcea, pe un drum turistic, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

Alături de tânărul de 22 de ani, care a murit, se mai afla o altă persoană, o fată, în vârstă de 18 ani. Mașina acestuia a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un șofer de 61 de ani. Conform IPJ Tulcea, tânăra de 18 ani s-a ales cu răni ușoare, la fel și șoferul de 61 de ani și pasagera sa, toți fiind transportați, la spital, pentru a primi îngrijirile de care aveau nevoie.

Citește și: Descoperire șocantă! Corpul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zidit în apartamentul fostului partener. Sibora era dispărută de nouă ani

O a treia mașină a fost și ea implicată în accident, la volanul căreia se afla un băiat de 25 de ani. Din fericire, acesta a scăpat nevătămat, mașina fiind doar ușor avariată.