„Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit”. Victor Slav spune lucrurilor pe nume, după divorțul de Bianca Drăgușanu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 apr 2023, 15:39

Victor Slav a recunoscut că a avut mai multe partenere dificile, dar cea mai intensă relație pe care a trăit-o pare că a fost chiar cea alături de Bianca Drăgușanu

Sursa: instagram, captura video

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut parte de o relație intensă, pasională, dar și controversată. Deși au divorțat în urmă cu aproximativ un deceniu, cei doi au o fiică ce, alături de amintirile pe care le au, nu îi lasă să uite de ceea ce au construit la acea vreme.

Victor Slav a fost invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Bianca Drăgușanu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde au vorbit despre mai multe aspecte ale vieții fostului prezentator, inclusiv despre relația pe care au avut-o ei doi.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o relație cu năbădăi

Victor Slav a recunoscut că a avut mai multe partenere dificile, dar cea mai intensă relație pe care a trăit-o pare că a fost chiar cea alături de Bianca Drăgușanu.

„Tu ai fost dificilă de la început până la sfârșit”.

Cu toate acestea, acesta nu a dat uitării nici fostele relații. Fără a da, însă, prea multe detalii, Victor Slav a arătat că vede mereu partea plină a paharului, fiind de părere că o relație care nu funcționează așa cum trebuie te face să înveți mai multe lucruri, să ieși din zona de confort și să devii o versiune mai bună a ta.

„Am avut mai multe partenere dificile. Nu cred că există mai dificilă. (…) Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce. La un moment dat, e pentru binele tău, că trebuie să ajungi să evoluezi. Altfel, dacă nu, ce faci?

Citește și: Care este, de fapt, motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit: ”Părăsită sau înșelată?” Anda Adam a dezvăluit totul, după 10 ani

De la lucruri penibile, cum ar fi «De ce nu e prosopul la baie» sau «A sărit apă pe oglindă și nu ai șters», la lucruri complicate: «Dar de ce cu băieții?». Știi, asta e o problemă, pentru că așa cum obișnuiești femeia, așa o să o ai”, a declarat omul de televiziune.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Victor Slav și-a urmărit fostele partenere

În prezent, la 42 de ani, Victor Slav se consideră o persoană matură și este convins că a ajuns în acest punct tocmai datorită tuturor experiențelor prin care a trecut. Una dintre experiențele care l-a învățat multe este reprezentată de momentele în care își urmea fostele partenere, pentru a vedea unde se duc.

„Am 42 de ani. Cred că am făcut și lucrul ăsta, mi s-a și făcut lucrul ăsta, dar totul este despre evoluție în viața unui om și am părerea că, dacă nu evoluăm, nu ajungem nicăieri. La 42 de ani, am ajuns într-un stadiu în care, dacă trebuie să îți urmărești partenera, înseamnă că nu ești unde trebuie.

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre bărbații din trecutul său amoros: "Mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi" Cum se înțelege vedeta cu actualul iubit

S-a întâmplat și la 18, s-a întâmplat și la 25. De obicei, am făcut lucrul ăsta când și celălalt făcea lucrul ăsta. Nu cred că este cineva care nu a făcut, la un moment dat. Nu știu la ce vârstă, dar ideea e că, odată cu vârsta, ar trebui să ajungi să nu mai faci treaba asta”, a mai mărturisit Victor Slav.