"Tu ai luat decizia asta" Mihaela și Lorena, în lacrimi! Ce au pățit cele două concurente: "Nu pot să trec peste" Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 26 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Foto(5)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 26 iulie, la Kanal D. Mihaela și Lorena nu și-au mai putut stăpâni emoțiile și au izbucnit în lacrimi! Iată ce au pățit cele două concurente!

Ediția de miercuri, 26 iulie, a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, se anunță plină de evenimente neașteptate. Conflictele nu vor lipsi, iar tensiunile vor atinge cote maxime în Casa Iubirii! 

Citește și: Cosmin este noul concurent din Casa iubirii! Cu ce intenții a intrat tânărul în casă și ce așteptări are

"Tu ai luat decizia asta" Mihaela și Lorena, în lacrimi! Ce au pățit cele două concurente: "Nu pot să trec peste"

Telespectatorii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de momente de senzație, întâmplări neașteptate, multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige.

În ediția de mâine două concurente ajung la capătul puterilor. Mihaela și Lorena vor izbucni în lacrimi din cauza lui Robert și Laurențiu.

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în “Casa iubirii”! Ce băiat i-a atras atenția: "Nu mi-e frică să iubesc!"

Chiar dacă păreau din ce în ce mai apropiați, Mihaela și Robert vor ajunge din nou la reproșuri și replici acide.

Mihaela:'' Nu știu ce o să se întâmple cu mine și cu Robert.''

Robert:'' Dacă crezi că nu știu să sărut, și asta ai spus-o clar, am auzit-o cu urechile mele, poate să nege oricine în lumea asta, de ce mai vrei să te sărut? Dacă simți că nu am sentimente pentru tine, de ce mai continui cu mine?''

Lorena are parte de momente dificile, după ce Laurențiu ia o decizie în privința relației lor.

Cei doi concurenți s-au reîntâlnit în camera roșie, unde au avut o discuție tensionată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Bianca îl va invita pe Laurențiu la dans! „Vino să dansezi cu mine ultimul dans!” 

''Dacă tu ai luat decizia asta, chiar nu am nimic de făcut'', îi mărturisește Lorena lui Laurențiu.

Lucrurile încep să scape de sub control în relația celor doi concurenți. Vizibil afectată, Lorena nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. 

Citește și: Lovitură sub centură pentru Lorena! Laurențiu nu își mai dorește o relație cu ea: "E decizia mea!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de miercuri

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 25 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.