Tu ai văzut-o? Melania a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia. Ce spune prietena care o însoțea

Autor: Laura Macovei

O femeie din Argeș a dispărut în timpul vacanței sale în Turcia. Prietena sa a povestit ultimele ore de dinainte de dispariție

Sursa: colaj (Libertatea&Pexels)

O femeie din Câmpulung Muscel, județul Argeș, a dispărut în mod misterios în timpul unei vacanțe în Turcia, iar familia și autoritățile sunt în stare de alertă.

Melania Nicoleta Toma, în vârstă de 39 de ani, a fost văzută ultima dată în Istanbul, unde se afla într-o excursie împreună cu o prietenă, potrivit informațiilor transmise de Antena 3.

Citește și: Le Figaro: Trupul magnatului britanic Mike Lynch şi al fiicei sale, Hannah, ar fi fost descoperite pe epava iahtului Bayesian

Ce i-a spus Melania prietenie sale, înainte să dispară

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce cele două prietene s-au cazat în aceeași cameră de hotel, pe 15 august. La câteva zile după sosire, Melania i-a spus prietenei sale că intenționează să iasă la plimbare și că va lua un taxi. Cu toate acestea, ea nu s-a mai întors la hotel, iar telefonul său mobil a fost închis, fără a mai putea fi contactată de atunci.

Situația a devenit și mai îngrijorătoare când familia Melaniei a realizat că ea nu s-a întors în România, deși le-a spus părinților că va reveni acasă. Melania avea un bilet de avion pentru data de 22 august, însă autoritățile nu au niciun indiciu că ar fi trecut frontiera.

Prietena care o însoțea pe Melania a declarat autorităților că aceasta nu era într-o stare emoțională prea bună, fiind încă afectată de un divorț recent, încheiat în 2022.

Aceasta a fost ultima persoană care a văzut-o pe Melania înainte de dispariție și a relatat că, la momentul plecării, prietena ei părea îngândurată și abătută.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Citește și: Un bărbat din Suceava a rămas fără 215.000 de lei, după ce și-a instalat o aplicație pe telefon. Totul ar fi pornit după ce a accesat un link un link referitor la investiții

De la momentul dispariției, nimeni nu a reușit să o mai contacteze pe Melania, iar familia, disperată, a cerut ajutorul publicului pentru a o găsi. Oricine are informații despre locul unde s-ar putea afla Melania este rugat să contacteze autoritățile la numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să apeleze numărul de

urgență 112.

Descrierea Melaniei: înălțime de 160 cm, greutate de aproximativ 70 kg, păr negru, drept și ochi căprui. Autoritățile continuă investigațiile, iar familia speră să primească vești despre Melania cât mai curând.