Tu arunci betele de chibrit arse? Un barbat le-a strans pe toate intr-o cutie pana a ajuns la 40.000 de bucati, spre disperarea nevestei. E incredibil ce a facut ulterior cu ele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 17:10

Daca folosesti bete de chibrit probabil ca si tu, dupa ce le aprinzi, le arunci la gunoi.

Dean Fraser, un barbat din Marea Britanie, nu a facut insa acest lucru. Poate parea greu de crezut, insa omul a strans toate betele consumate intr-o cutie de carton, ajungand la peste 40.000 de bucati.

Ulterior a facut un lucru care, la prima vedere, pare imposibil: cu multa rabdare si migala, el si-a construit o chitara electrica 100% functionala.

Barbatul a inceput proiectul acum 18 ani, insa din lipsa de timp nu i-a acordat atentie pana in anul 2013, cand s-a retras din armata.



3 ani mai tarziu el si-a finalizat creatia iar acum a ajuns o adevarata celebritate pe internet, zeci de mii de oameni din intreaga lume fiind fascinati de ceea ce a reusit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.