Tu cat MUNCESTI pentru o vacanta la mare? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 00:55

Un roman alege sa plateasca 2000 de lei sau aproximativ 425 de euro in medie pentru o vacanta.

Mai mult decat salariul mediu pe economie. Dar cand simti chemarea marii, parca merita sa muncesti mai mult. V-ati intrebat ce inseamna o vacanta ieftina la mare? Prin programul social "Litoralul pentru toti" platim 865 de lei pentru o saptamana, varianta all inclusive. Asta inseamna ca mancarea e asigurata. Mai adaugam aproape 200 de lei pentru cheltuieli neprevazute si alti 200 de lei pentru drum. Total? 1265 de lei pentru o saptamna in sudul litoralului.


Pentru cele 7 zile de distractie la pret redus, romanul munceste in medie, aproape 2 luni. Mai precis, 7 saptamani. Lucrurile se schimba daca alegem un hotel de 3 stele in plin sezon. Avem de plata 1400 de lei numai pentru cazare si mic dejun. Mai adaugam un buget de criza 500 de lei pentru mancare si alti 200 de lei pentru drum. Total: 2100 de lei. Pentru un astfel de concediu trebuie sa muncim 11 saptamani lungi si obositoare.
Adica aproape 3 luni.

Pentru cei care nu-si doresc o vacanta de fite, Bulgaria poate fi solutia salvatoare. O saptamana de vacanta nu ne scoate din buzunar mai mult de 1200 de lei, cu transportul si mancarea asigurate. Pentru a ne distra la vecinii de la sud de Dunare 7 zile, muncim aproape 7 saptamani.

O fi frumos in Grecia, dar nu numai soarele arde acolo, ci si preturile.
O vacanta all inclusive si cu transport cu avionul e in jur de 500 de euro de persoana. Pentru o asemenea distractie trebuie sa muncim, in medie, cam 12 saptamani. Si asta tot pentru 7 nopti de chef si 7 zile de plaja!

 

Taguri: