Tu cata importanta acorzi DINTILOR tai? Iata ce trebuie sa faci pentru a preveni problemele

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 oct 2020, 05:40

Cand ai fost ultima data la stomatolog? Multe persoane se aleg cu probleme dentare pentru ca refuza sa isi faca controlul periodic recomandat.

Medicul stomatolog Ozkan Cankaya a vorbit in cadrul emisiunii Vacanta si Terapie despre cele mai frecvente probleme ale dintilor si despre modul in care le putem preveni.

"Problemele cu care se confrunta Adrian sunt frecvente. Cele mai raspandite boli dentare din lume sunt cariile si tartrul. Cariile, cu cat sunt mai devreme depistate, cu atat sunt mai usor de tratat si avem sansa sa avem dinti sanatosi o perioada mai lunga.

Si in cazul tartrului dentar este la fel. Cu cat prelungim perioada de a merge la un control, cu atat mai multe pierderi avem, dar si estetica danturii noastre are de suferit. Ca si in cazul lui Adrian, controlul periodic la 6 luni la medicul stomatolog este necesar. Astfel, cariile pot fi depistate mai devreme. Nu uitati sa vizitati doctorul stomatolog".

Vacanta si terapie, un reality show medical, poate fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15:45, numai la Kanal D.

##VIDEO106758##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.