„Tu crezi că îmi este ușor să mă viziteze Diavolul în somn și să vină la patul meu?”. Dana Roba, mărturisiri halucinante despre ultimele discuții avute cu Daniel Balaciu, înainte de tragedie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 iul 2023, 12:54

A încercat foarte mult să ascundă nefericirea în spatele fotografiilor perfecte de familie

Sursa: Instagram

Dana Roba a scăpat ca prin minune din mâinile lui Daniel Balaciu, iar declarațiile sale stârnesc revoltă printre fanii ei din mediul online, care nu pot înțeleg cum de fostul soț al acesteia a recurs la un asemenea gest. 

Dana Roba continuă dezvăluirile despre chinurile prin care a trecut din cauza lui Daniel Balaciu, fostul ei soț. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor și, deși încearcă din răsputeri să scape, lucrurile nu merg deloc în favoarea acestuia.

Dana Roba, noi dezvăluiri despre calvarul trăit alături de Daniel Balaciu

A încercat foarte mult să ascundă nefericirea în spatele fotografiilor perfecte de familie, dar adevărul a ieșit la iveală în momentul în care acesta a bătut-o până când a adus-o la doar un pas de moarte.

Dana Roba nu se lasă și continuă să lupte, pentru a-și face dreptate și pentru a-și recăpăta viața.

Problemele mari au început din momentul în care aceasta a decis să divorțeze, menționând faptul că Daniel Balaciu o amenința cu moartea, dacă nu va renunța la idee. Când aceasta a spus că nici nu ia în calcul respectiva variantă, situația a degenerat și mai tare.

Citește și: Problemele nu se mai termină pentru Dana Roba! Vedeta a cerut din nou ajutorul fanilor ei: „Tratamentul meu”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mi-a spus dacă vreau să renunț la divorț și am spus că nu renunț.  Și a spus că mă omoară, dacă nu renunț. M-am uitat la el și nu îmi era frică de vorbele astea, pentru că, de fiecare dată, când ne certam, îmi spunea că vrea să mă vadă moartă. Injuriile începeau să curgă ca la ușa cortului și i-am spus că mie nu îmi este frică decât de Hristos”, a povestit Dana Roba.

Dana Roba și-a pus mereu speranța în Dumnezeu

Dana Roba vorbește mereu despre Dumnezeu și, de când s-a trezit din comă, nu se mai oprește din a-i mulțumi, pentru că este în viață. În schimb, soțul ei ar fi fost vizitat de diavol, noaptea, lucru pe care i l-a mărturisit în timp ce se certau.

Citește și: ,,Când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată” Dana Roba poate să-și miște mâinile din nou

A arătat cu mâna spre ușa unde erau fetele mele și se jucau.  Se uită la mine, asta se întâmpla cu o săptămână înainte de divorț, și îmi spune că: «Tu crezi că îmi este ușor să mă viziteze Diavolul în somn, în fiecare noapte și să vină la patul meu?».

M-a luat frica. Nu îmi era frica de ceea ce spunea, pentru că ceea ce pune Dumnezeu în tine e mai important și nu îmi e frică”, a mai precizat aceasta, pe conturile sale de socializare.