Tu cum îți protejezi telefonul?

Author: Oana Iosif

Poate ai economisit câteva luni pentru a-ți putea cumpăra telefonul visurilor tale, sau poate ai avut noroc și cineva care îți cunoaște îndeaproape gusturile s-a sesizat, iar de ziua ta ți l-a dăruit cadou. Acum salți în sus de bucurie, plină de entuziasm și abia aștepți să-i testezi toate setările: de la capacitatea memorie, la calitatea pozelor, toate aplicațiile gratuite cu care vine dotat și, nu în ultimul rând, estetica sa. Ca orice obiect ce tocmai ți-a picat în mână, este o noutate ce îți aduce un plus de dopamină și îți spui că de această dată va fi diferit, voi avea grijă de telefonul meu și-l voi păstra în cele mai bune condiții cu putință.

Dar, te-ai gândit vreodată ce înseamnă să ai grijă de telefonul tău?Iată câteva ponturi ce îți vor veni în ajutor:

Curăță-i des ecranul

Poate sună infantil și ușor naiv acest pont, dar este un lucru pe care tot mai puțini oameni îl pun în practică. Din graba de a duce la capăt cât mai multe task-uri într-o zi, uită să-și igienizeze lucrurile din prejur.

Pentru a-ți regla acest obicei, începe chiar de astăzi cu telefonul tău! Folosește un șervețel umed dezinfectant pentru a-i șterge atât ecranul, cât și carcasa. În acest fel poți evita aspectul unui telefon murdar, cât și posibilele coșuri ce pot apărea pe tenul tău dacă apropii prea des o suprafață îmbibată de bacterii de fața ta.

Cumpără-ți o husă estetică și REZISTENTĂ

Mai ales dacă te numeri printre norocoșii deținători ai unui Iphone, indiferent de ce model este acesta, beneficiezi de o sumedenie de alegeri ce pot bifa chiar și cele mai pretențioase gusturi. Cei de la brandgsm.ro îți vin în ajutor, aici poți găsi huse iphone pentru toate pretențiile.

Pe lângă componenta pe care o are, de a-ți proteja telefonul de șocurile produse de căzături, husa de telefon îi conferă acestuia un cu totul alt aspect. Să presupunem că ți-ai fi dorit un iphone în culoarea albă, dar fix această opțiune nu mai este pe stoc la momentul la care tu dorești să plasezi comanda. De ce să aștepți până când revine pe stoc, când îl poți lua pe orice culoare și îi poți pune husa în culoarea dorită?

Folie, Folie, Folie...de protecție!

Nu face greșeala de a te zgârci atunci când vine vorba de achiziționarea unei folii de protecție de cea mai bună calitate. Mulți dintre noi după ce se văd cu telefonul achiziționat și husa preferată pusă, uită de importanța covârșitoare pe care o are folia de protecție. Aceasta poate face diferența în ceea ce privește perioada de viață a telefonului tău. Alege o folie de sticlă rezistentă și mergi la un expert să o așeze cum trebuie pe ecranul telefonului tău. În acest fel vei evita apariția bulelor enervante de aer și te vei putea bucura de o suprafață netedă și rezistentă a ecranului telefonului tău.

Investiția într-un telefon calitativ poate face diferența, mai ales că trăim într-o societate care pune mult accentul pe imagine. Achiziționându-ți un telefon performant, poți face poze calitative cu acesta, ce ulterior îți pot aduce nenumărate beneficii pe rețelele de social media, multiplicându-ți atât urmăritorii, cât și posibilitatea unor proiecte profesionale.

Alege să investești în longevitatea telefonului tău!

Sursa foto: pixabay.com