„Tu ești totul meu”. Ronald Gavril, primele declarații cu privire la relația cu Anamaria Prodan. Cei doi au participat la primul eveniment în calitate de cuplu

Autor: Diana Bostan

Anamaria Prodan și Ronald Gavril 

Sursa: Captură YouTube

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au surprins pe toată lumea cu prima lor apariție la un eveniment monden. Cel mai proaspăt cuplu din showbiz-ul românesc, detalii inedite din viața în doi.

Impresara Anamaria Prodan și Ronald Gavril au mers împreună la premiera filmului ”Complotul bonelor”, producție în care Anamaria Prodan are rolul principal. Cei doi au uimit pe toată lumea cu apariția lor, iar Ronald a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu sexy impresara.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au participat la premiera filmului ”Complotul bonelor”

Impresara Anamaria Prodan trăiește acum o poveste captivantă de dragoste alături de Ronald Gavril, un bărbat care i-a reaprins flacăra sentimentelor după divorțul dureros. Sexy impresara zâmbește tot timpul din ziua în care l-a cunoscut pe celebrul boxer.

Cel mai proasptă cuplu din showbiz-ul românesc a strălucit pe covorul roșu la premiera filmului „Complotul Bonelor”, unde impresara are rolul principal. În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au făcut primele declarații cu privire la relația lor, dar și la momentul în care s-au cunoscut.

Citește și: Momente de groază pentru Anamaria Prodan și copiii ei! „Bodyguarzii lui Ion Iliescu mă apărau”. Vedeta a trecut prin scene desprinse din filmele cu gangsteri

Impresara a dezvăluit faptul că ea și Ronald se știu de ceva timp, însă a vrut să facă totul public de sărbători, moment în care a fost și acesta pregătit.

Anamaria Prodan a dat frâu liber sentimentelor și i-a făcut o declarație de dragoste inedită iubitului său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Ne-am cunoscut de mult timp, dar am lăsat să se afle de sărbători, atunci am considerat amândoi, atunci Ron a fost OK să putem să vorbim despre relația noastră. Ce reprezintă el pentru mine? Tu ești totul meu”,

a spus Anamaria Prodan, pentru WOWnews.

Ronald Gavril a făcut primele declarații cu privire la relația pe care o are cu Anamaria Prodan

Discret la început, Ronald Gavril și-a expus fără emoții sentimentele pentru iubita sa, impresara Anamaria Prodan. Boxer-ul a dezvăluit că nu are emoții, însă a observat cum toată lumea se uită la ei și cum așteaptă ceva de la ei.

Citește și: Anamaria Prodan, gest impresionant pentru Ronald Gavril! Femeia îi pregătește o gală fabuloasă iubitului! Mayweather este pe lista de invitați

„Sunt pregătit, sunt aici. Sunt emoții, vă dați seama, este un eveniment important din viața ei. E atât de multă lume aici și toți așteaptă ceva de la noi”, a spus Ronald Gavril, referitor la apariția sa alături de Anamaria Prodan.

Impresara nu a știut că iubitul ei o va însoți la gală, aceasta a dezvăluit faptul că Ronald și fiul ei, Bebeto, i-au făcut o surpriză și nu au anunțat-o în legătură cu venirea lui. „A fost foarte fericită, am anticipat că va fi fericită să mă vadă”, a spus Ronald Gavril, pentru sursa menționată anterior.