„Tu îi mai dai încă un șut când el e în groapă?”. Patrick îi aduce critici dure Robertei, după ce l-a denigrat pe Sebastian pe rețelele sociale. Cum se apără concurenta

Autor: Diana Ghita

Patrick a intervenit între Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.

În prima parte a ediției de vineri din „Casa iubirii”, Sebastian a venit în casa fetelor pentru a vorbi cu Roberta despre relația lor, însă atitudinea lui a enervat-o pe tânără, care a răbufnit imediat.

De la ce a început cearta dintre Sebastian și Roberta

Sebastian a început să-i vorbească de sus fostei lui iubite: „Hai! Putem purta o conversație?!”. 

Însă ea a fost deranjată de felul în care acesta a început discuția: „Nu mă lua așa! Dacă știi să vorbești frumos, port, dar tu nu mă lua așa cu figurile astea pe mine, că mă ia capul și fac pe aici nu știu ce!”.  

Patrick a auzit țipetele fetei din casa băieților și a venit imediat la ei pentru a vedea ce s-a întâmplat: „De la un timp nu te mai înțelege nimeni pe tine.

Ce ți s-a întâmplat? Nu ești mulțumită de relația pe care o ai?”

Roberta: „Nu, nu-s mulțumită”.

Patrick: „Dar tu ieri ai spus în emisiune că «vreau să-l las pe el să mă recucerească»”.

Roberta: „Am fost ironică, nu știe să mă cucerească”.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Ulterior, Patrick a încercat să îl apere pe Sebastian și a adus în discuție Postările Robertei din mediul online, în care l-a discreditat pe fostul ei iubit și prin care a alimentat valul de hate asupra lui: „Ai instinctul de a face prăpăd(...) El niciodată nu te-a denigrat în online”.

Sebastian este revoltat de comportamentul Robertei

Între timp, în discuția aprinsă a intervenit și Denisa, care a încercat să îi calmeze pe Roberta și Sebastian.

Concurenta i-a sfătuit pe cei doi să nu mai fie atât de impulsivi și orgolioși și să încerce să repare lucrurile, ci nu să intensifice conflictul. Însă tânărul a răbufnit la auzul acestor vorbe.

„Cum frate să stau cu femeia mea și să văd că de fiecare dată ea se ridică la suprafață și pe mine mă bagă la fund? Într-o relație există un echilibru, ne ridicăm unul pe altul!”,  a

spus Sebastian.

Patrick, în loc să încerce să aplaneze cearta, a continuat să o critice pe Roberta pentru felul în care se poartă cu fostul ei partener: „Tu îi mai dai încă un șut când el e în groapă?”.

Deși tânăra a încercat să explice că nu asta a fost intenția ei, Sebastian i-a luat-o înainte și i-a spus lui Patrick: „Bravo! Asta mi-a făcut de fiecare dată!”.

Citește și: Roberta aruncă bomba în plin scandal cu Alexandra: „S-a consumat relația dintre ei!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: