Tu îi recunoști? Ea a fost la un pas de moarte după ce a fost otrăvită de soacră, iar el a fost un mare cuceritor

Autor: Diana Bostan

Cine sunt actorii din imagine

Sursa: Facebook- Studiourile Buftea

Doi actori consacrați cu două povești de viață inedite. Actorul din imagine a fost căsătorit de trei ori, iar ea a fost otrăvită de soacră. Vezi despre cine este vorba.

Viața bate filmul. Cele două persoane din imagine sunt doi remarcabili actori ai scenei și ecranului românesc, surprinși într-o scenă dintr-un film din anul 1976. Dacă pe plan profesional erau la fel de talentați și de îndrăgiți de către public, pe plan personal au avut parte de destine complet diferite. El a avut parte de trei căsnicii, în timp ce ea a fost victima unei tentative de otrăvire orchestrată de soacra sa.

Bărbatul din imagine este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români

Actorul din imagine a intrat la inimile telespectatorilor prin rolul său din producția ”O noapte furtunoasă”, film în care l-a interpretat pe Rică Venturiano, în anul 1943. Acesta a intrat în ”Cartea Recordurilor” ca fiind cel mai longeviv actor în activitate, în urmă cu zece ani. 

Dacă nu ați ghicit, vă spunem noi.

Este vorba de marele actor Radu Beligan care ar fi împlinit,, pe data de 14 decembrie, vârsta de 105 ani. Marele actor s-a născut pe data de 14 decembrie 1918, în satul Gălbeni din județul Bacău. Acesta a stârnit admirația publicului prin rolurile sale din ”O noapte furtunoasă”, ”O scrisoare pierdută” sau ”D'ale carnavalului” de I.L. Caragiale.

Dacă actorul era extrem de deschis în ceea ce privește viața profesională, Radu Beligan a avut o viață personală agitată și marcată de trei căsătorii și având patru copii.

Prima parteneră de viață a actorului a fost o cunoscută actriță, Nineta Gusti, cu cinci ani mai în vârstă decât el. După o relație de 15 ani, cei doi au ales să meargă pe căi separate. 

Citește și: „Într-o zi ca asta..” Dan Negru, mesaj emoționant la 7 ani de la moartea marelui actor Radu Beligan

„Cât despre căsătorie, eu nu am ţinut niciodată la asta şi nici nu cred în ea.

Am fost împreună 15 ani cu Radu Beligan, dar nu mai ştiu câţi dintre anii ăştia am fost căsătoriţi; noi am fost 15 ani împreună”, a dezvăluit actrița, conform  observatornews.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După divorțul de Nineta Gusti, actorul s-a căsătorit cu Dana Crivăț, o realizatoare de programe în limba engleză. Aceasta ocupa și poziția de directoare a Bibliotecii Americane din București, potrivit informațiilor de pe dmtr.ro. Cei doi au avut un copil, însă în 1982, aceasta s-a stabilit cu fiica ei în Australia.

După două căsătorii eșuate, Radu Beligan s-a căsătorit cu Marica, o scriitoare născută în Belgia, dar care s-a stins din viață în anul 1993.

Radu Beligan a decedat pe data de 20 iulie 2016.

Actrița din imagine are o poveste de dragoste impresionantă

Îndrăgită pentru talentul și pentru vocea sa, Valeria Gagealov a trecut printr-o adevărată dramă în anii '50. Aceasta a fost la un pas de moarte în timpul căsniciei sale cu actorul Constantin Codrescu, când a fost otrăvită de soacra ei. Mama actorului era de părere că fiul său s-a îndepărtat de familie din cauza actriței.

”În iarna anului 1951 mama era convinsă că, prin căsătoria mea, a pierdut susţinerea morală şi materială într-o perioadă de restrişte a familiei noastre. Teroarea exercitată de organele de represiune au declanşat un dezechilibru grav în mintea şi sufletul mamei”, a povestit Codrescu, potrivit lumeabuna.ro.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce trebuie să știe cei care vor să îi aducă un ultim omagiu îndrăgitei actrițe

Actrița ar fi fost otrăvită cu mătrăgună, boz şi sticlă pisată. Starea actriței se degrada pe zi ce trece, însă medicii nu-și dădeau seama care este problema. Actorul Codrescu a mai povestit că a descoperit ce se întâmplă cu soția lui printr-un vis, când a văzut că mama lui turna tot felul de prafuri peste mâncarea și băutura actriței.

Deși au rezolvat problema, Valeria și Constantin Codrescu au divorțat, iar ea s-a recăsătorit cu jurnalistul și diplomatul Andrei Magheru. Valeria Gagealov s-a stins din viață pe data de 9 februarie 2021.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.