Tu mai ai mileuri acasa? Sunt demodate, dar le poti transforma in ceva la foarte util, cu un BALON si o pensula

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 14:30

Mileurile crosetate sunt decoratiuni vechi, demodate, numai bune de adunat praful, dar se pot transforma usor intr-o lampa superba.

Pentru acest proiect ai nevoie de cateva mileuri, un balon, un unguent pe baza de petrol, aracet, faina si un bec cu fasung si firul de alimentare.

Incepe prin a umfla balonul, apoi pune-l cu coada intr-un castron, pentru mai multa stabilitate. Unge-l cu un strat subtire de unguent, pentru ca aracetul sa nu se lipeasca.

In paralel, pune intr-un castron aracet, o lingura de faina si doua linguri de apa.

Adezivul este gata.

Aplica un mileu pe balon si intinde-l bine, apoi unge-l bine cu adezivul preparat, folosind o pensula curata. Cand ai terminat cu acest mileu, treci la urmatoarele, cu care vei acoperi spatiile goale de pe balon. Ai grija sa pe suprapui putin, pentru ca lumina sa nu iasa inestetic prin gaurile prea mari.

Lasa la uscat adezivul si, cand se intareste, sparge balonul din interior si scoate-l prin zona unde a fost coada, apoi introdu pe acolo becul si fixeaza-l.


Urmareste clipul acesta pentru a vedea pasii si cum trebuie sa arate lampa la final:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.