„Tu n-ai dreptul să-mi impui” Crede sau nu Lidia Fecioru în Dumnezeu? Răspuns dur la întrebarea roșie pusă de Denise Rifai!

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 feb 2024, 23:51

Lidia Fecioru la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Lidia Fecioru.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru pune credința mai presus de orice

Lidia Fecioru este cel mai cunoscut bioenergoterapeut din România, a fost pasionată încă din tinerețe de medicină, reușind chiar să termine Facultatea de Medicină la Chișinău, unde și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în domeniul sănătății. 

Citește și: Câți copii are Lidia Fecioru! Iubitul ei a avut o relație cu o cunoscută asistentă TV

În urmă cu ceva timp, Lidia Fecioru afirma că Dumnezeu este mai presus de copiii ei, credința pentru bioenergoterapeută fiind pe locul I. Aceasta mai afirma, de asemenea, că un om care se afirmă creștin nu poate să creadă și în reîncarnare, deoarece s-ar opune Scripturii și legilor sale.

Cu toate acestea, practicile Lidiei Fecioru par să se opună legilor creștine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Lidia Fecioru vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Îl mâniați pe Dumnezeu cu practicile dumneavoastră?”, este întrebarea cu numărul cinci, adresată de Denise Rifai.

Lidia Fecioru a răspuns dur la întrebarea roșie pusă de Denise Rifai

Lidia Fecioru nu a stat pe gânduri și a oferit un răspuns cât se poate de transparent la întrebarea roșie adresată de prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

„Niciodată.

Ce ține de lămurirea de mai devreme este o chestie de a nu crede în reîncarnare, se spune „Viața vieților ce vrea să fie”. Aici, războiul întotdeauna va fi al Supremației, nu al adevărului, pentru că noi nu ne vrem oi fără gândire. Noi ne vrem oameni cu rațiune, și atât timp cât cineva nu crede sau nu te lasă pe tine să crezi, nu putem pune oamenilor oprire să nu creadă.
Cine ești tu să-mi impui să nu cred? Eu ție nu-ți impun să nu crezi, nu-ți impun nimic, tu n-ai dreptul să-mi impui.

Lasă-mi mie credințele mele, acea mână a lui Dumnezeu care, de fiecare dată când mi-e greu, eu simt că mă ridică, și atunci nu intru în polemică, eu evit să intru în polemică cu teologii, cu preoții, deși eu am preoți excepționali pe care-i iubesc, și ei mă iubesc la rândul lor”, este răspunsul oferit de Lidia Fecioru. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.