„Tu nu poți să ții secret!”. Larisa izbucnește în plâns chiar de Ziua Mamei! Nu ratați o nouă ediție emoționantă din „Casa iubirii” de vineri, 8 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa va izbucni în lacrimi chiar de Ziua Mamei!

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa va vărsa lacrimi chiar de 8 martie, când este sărbătorită Ziua Mamei.

Larisa izbucnește în plâns chiar de Ziua Mamei

În episodul de mâine, 8 martie 2024, Larisa va avea parte de o surpriză de proporții, la care nu s-a așteptat nicio secundă.

Citește și: La mulți ani, Robert! Fetele din Casa iubirii i-au pregătit concurentului o mare surpriză de ziua lui! Iată cum l-a întâmpinat Giuly

Chiar de ziua mamei, frumoasa concurentă va vărsa lacrimi de emoție și de fericire! O persoană misterioasă va păși pe scările care coboară spre casa fetelor, iar când Larisa își va da seama că este vorba despre mama ei, va izbucni în plâns.

„E mama mea”, va exclama Larisa, încercând să-și stăpânească lacrimile.

Imediat Larisa se va ridica să-și îmbrățișeze mama, lăsând emoțiile să vorbească de la sine și va fi surprinsă că cea care i-a dat viață nu s-a dat de gol cu această mare surpriză.

Citește și: „A fost nedrept”. Patrick, eliminat din „Casa iubirii” de propria strategie! Răsturnare de situație anunțată de Andreea Mantea

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Dar nu mi-ai spus! Tu nu poți să ții secret!”, va spune Larisa, plină de emoții, în timp ce Patrick va privi imaginile zâmbind cu gura până la urechi.

Emoții uriașe pentru concurenți de Ziua Mamei

Tot mâine, Cosmin va pregăti o poezie emoționantă cu ocazia zilei de 8 martie, o poezie despre mame, care va emoționa concurenții în timp ce va fi citită.

„Mulți sunt norocoși pe lume să aibă mamă cui spune/ Dar să nu uităm de cei care poate ar da bani grei/ Zile, ani din a lor viață/ Mama să și-o strângă-n brațe”, este doar o parte din poezia pe care Cosmin o va citi în episodul de mâine.

În timp ce Cosmin va citi poezia, concurenții vor avea parte, rând pe rând, de surprize emoționante! Mama lui Robi va veni să-și vadă băiatul, care va fi foarte emoționat când o va vedea.

Nici mama lui Ștefan nu va fi lipsită din „Casa iubirii”, dar nici a lui Robert! Tinerilor nu le va veni să creadă că cele care le-au dat viață se află în platou alături de ei, de Ziua Mamei.

O ediție atât de emoționantă nu poate fi sub nicio formă ratată, așa că nu pierdeți noul episod din „Casa iubirii” de vineri, 8 martie 2024, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.