Tu și colegii tăi sunteți încă nehotărâți ce cadou să-i oferiți șefului de ziua lui? Iată 3 variante care îl vor satisface!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2022, 16:09

Ziua șefului tău se apropie cu pași repezi, iar tu și colegii tăi încă sunteți nehotărâți în privința cadoului potrivit? Vreți să-l surprindeți plăcut și să-i aduceți zâmbetul pe buze, arâtându-vă recunoștința pentru eforturile sale față de întreaga echipă? Din toate variantele pe care le-ați consultat până acum nu v-a atras stârnit niciuna interesul? Ei bine, căutările au luat sfârșit! Acest articol ți-a pregătit 3 variante de cadou numai bune pentru acest tip de ocazie, așadar urmărește-l până la final dacă vrei să-l dai pe spate pe managerul tău!

Iată 3 idei de cadouri pe care i le poți oferi liderului tău

1. O băutură fină

Primul tip de cadou la care poți apela fără probleme este o sticlă de băutură fină care să-i gâdile papilele gustative. Ca semn de recunoștință pentru tot efortul depus de managerul tău pentru ca toate lucrurile să meargă bine în echipă, poți lua această variantă în calcul, deoarece întotdeauna este o idee bună cu care nu ai cum să dai greș. Chiar dacă nu preferă să consume băutura respectivă în mod normal, lucru puțin probabil, o poate adăuga la colecția sa de acasă, păstrând-o ca amintire sau deschizând-o la o ocazie specială.

2. Un puzzle mecanic

O altă variantă ideală sunt puzzle-urile mecanice ale celor de la Ugearsmodels.ro prin care acesta își poate pune la încercare imaginația, dibăcia și răbdarea. Tot mai multe persoane aleg acest tip de cadou pentru simplul fapt că este o metodă perfectă de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, dar și pentru a se deconecta de la problemele cotidiene sau legate de muncă. Dacă mergi pe această variantă, liderul tău va fi extrem de recunoscător și nu vei regreta nicio secundă că ai luat această decizie.

3. Un tablou personalizat

Nu în ultimul rând, o altă sugestie potrivită pentru o astfel de ocazie sunt tablourile personalizate, care îți oferă libertatea de alegere și îți pune imaginația la treabă. Fie că optezi pentru o imagine reprezentativă cu liderul tău alături de toată echipa pe care să o înrămezi, fie că alegi să transformi o imagine cu el într-o caricatură amuzantă, cu siguranță îi vei face ziua mai bună. Acest tip de cadou are o notă personală și fără niciun dubiu îi va stârni emoții și se va convinge de aprecierea pe care i-o porți tu cu ai tăi colegi.

      Așadar, dacă până acum tu și colegii tăi nu ați reușit să vă puneți de acord în privința alegerii cadoului pentru managerul vostru, nu e timpul pierdut! Dacă ai parcurs acest articol până la final, în mod cert, ai găsit inspirația de care aveai nevoie în acest sens. Nu mai amâna și treci la treabă, pentru că ești doar la câteva click-uri distanță de a face acest lucru posibil. Dacă alegi una dintre oricare cele 3 variante menționate, nu ai cum să dai greș!

Sursă foto: Pexels.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.