„Tu și Culiță mai formați un cuplu?”. Postările pe care logodnica lui Culiță Sterp le-a făcut și care au stârnit nedumerirea fanilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 ian 2023, 11:22

Deși niciunul dintre ei nu a anunțat că ceva neplăcut ar fi intervenit între ei, un internaut a decis să o întrebe ceva mai personal

Sursa: Instagram

În ultimele zile, activitatea pe care logodnica lui Culiță Sterp a avut-o în mediul online a ridicat mai multe semne de întrebare în rândul fanilor. Un internaut a întrebat-o dacă mai formează sau nu un cuplu cu îndrăgitul artist.

Logodnica lui Culiță Sterp este o persoană extrem de discretă și ține viața personală cât mai departe de ochii celor curioși. Prin urmare, unele persoane încep să tragă fel de fel de concluzii, iar unele dintre ele vor să afle informații chiar de la ea.

Logodnica lui Culiță Sterp a stârnit curiozitatea fanilor

De câtva timp, logodnica lui Culiță Sterp nu a mai postat fotografii împreună cu artistul, ci singură sau cu fiul ei.

Deși niciunul dintre ei nu a anunțat că ceva neplăcut ar fi intervenit între ei, un internaut a decis să o întrebe ceva mai personal.

Când aceasta a postat o fotografie cu ea, un internaut i-a lăsat un comentariu: „Tu și Culiță nu mai formați un cuplu?”. Întrebarea lui a rămas fără răspuns, căci aceasta nu a comentat nimic.

Citește și: ”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

Chiar și așa, este de la sine înțeles că cei doi continuă să fie împreună și că nimic rău nu s-a întâmplat între ei. În continuare, partenera artistului își va ține departe de curioși viața personală și va expune doar ceea ce va vrea și cum va simți ea că este cel mei bine pentru sine și pentru familia ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Logodnica lui Culiță Sterp a decis să nu mai răspundă comentariilor negative

La începutul acestui an, logodnica lui Culiță Sterp a precizat, prin intermediul unui mesaj din mediul online, că nu vrea să mai dea curs negativității din jurul ei. Așadar, aceasta nu va mai lua în seamă comentariile negative și nu va mai răspunde.

Aceasta susține că părerile oamenilor din jur, ale celor care nu o cunosc, sunt cu totul irelevante pentru ea și că viața ei nu se va schimba cu absolut nimic, dacă cineva va spune ceva

mai puțin frumos despre ea.

Mai mult decât atât, nici nu vrea să încerce să schimbe părerile celor din jur și preferă să folosească energia pe care o are în alte scopuri și să o canalizeze asupra persoanelor care chiar contează pentru ea.

Citește și: Denisa Coțolan rupe tăcerea despre sarcină: ”Facem și noi o echipă de fotbal” Ce spune Iancu Sterp despre zvonurile apărute pe internet

Așadar, viitoarea noră a mamei Geta a mai precizat că, dacă o persoană face publice anumite evenimente din viața ei, acest lucru nu dă voie celor din jur să o comenteze și să se dea cu părerea gratuit.

În prezent, logodnica lui Culiță se ocupă de fiul ei și de afacerea pe care și-a deschis-o. Aceasta are un program încărcat și nu vrea să mai permită nimănui și niciunui lucru să intervină în viața sa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.