Tu stii care sunt E-urile care iti pun in pericol sanatatea? Iata ce efecte nocive au asupra corpului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 18:10

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Stefan Manea, inginer chimist, a facut dezvaluiri socante referitoare la E-urile pe care le consumam in fiecare zi.

"E-urile sunt substante care falsifica, de cele mai multe ori, gustul, mirosul, culoarea si prezentarea produselor", a explicat specialistul.

 

Stefan Manea a declarat ca acestea duc la o serie de boli periculoase. Mai mult, el este de parere ca intoxicarea populatiei se face in mod deliberat, motivul fiind unul socant.

 

"Acest lucru este deliberat, ca omul sa nu stie. Este vorba de o conspiratie mondiala.

De acum nu mai este un secret pentru nimeni: suntem 7 miliarde si in 30 de ani trebuie sa ajungem la 5 miliarde. Exista materiale foarte clare unde este implicata chiar si Asociatia Mondiala a Sanatatii. Unele dintre aceste E-uri pe care le tot vedeti au fost atat de periculoase incat au fost interzise total. La noi inca nu s-au interzis, sunt interzise afara".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Stefan

Manea a mai adaugat ca, intr-un studiu facut de francezi si englezi pe toata Europa, Romania este declarata tara cea mai bolnava si cu cele mai multe produse toxice.

 

"Este pacat ca lumea nu este informata. Intr-un studiu facut de francezi si englezi pe toata Europa, Romania este declarata tara cea mai bolnava si cu cele mai multe produse toxice. Ei au aflat ca peste jumatate din produsele care circula in alimentatia noastra sunt cu E-uri".

 

Aflati mai multe detalii din materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.