Tu stii cum sa te demachiezi corect? Iata ce trebuie sa faci

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 22:45

Prezenta in platoul "Draga mea prietena", make-up artistul Catalina Popescu a dezvaluit cum se realizeaza o demachiere corecta.

"Noi femeile in general folosim make-up, de aceea nu trebuie sa uitam niciodata de demachiere, care este un procedeu foarte important. De multe ori probabil ca luam un servetel umed, ne demachiem cat de repede putem pentru ca ne este lene sau suntem obosite. Nu este corect, pentru ca tot ce inseamna make-up, in timp, imbatraneste tenul. Si atunci trebuie sa curatam fata. Asa cum ne machiem, asa trebuie sa ne si demachiem".



Catalina Popescu a tinut sa sublinieze ca servetelele demachiante, folosite de foarte multe femei, nu sunt bune.

"Trebuie sa ne curatam fata corect, in fiecare seara si in fiecare dimineata. In principiu, acele servetele demachiante contin foarte mult detergent si sapun. Sunt destul de astringente. Daca faceti un test si incercati o saptamana sa va demachiati cu servetelele demachiante o sa observati ca, in timp, fata devine foarte uscata si avem impresia ca pielea ne tine, ne strange.
Nu este ok, nimeni nu vrea asta".

Ea a exemplificat cum trebuie realizata o demachiere corecta si sanatoasa.

"Pentru o demachiere corecta si sanatoasa, trebuie sa stim ce tip de ten avem si sa ne achizitionam demachiantul potrivit, este indicat pe produs. Dupa care este neaparat necesar sa folosim lotiunea tonica, care regleaza PH-ul pielii si curata in profunzime".

Pentru mai multe detalii, urmariti materialul video de mai jos:
##VIDEO95159##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”