„Tu te-ai sucit până acum de 15.000 de ori!” Robi îi mărturisește Virginiei dacă a înșelat sau nu în fostele relații. Cum reacționează concurenta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 feb 2024, 00:06

„Tu te-ai sucit până acum de 15.000 de ori!” Cum vede Virginia relația dintre ea și Robi. Concurentul este interesat să o cunoască pe frumoasa brunetă

Sursa: Captură YouTube

Robi este unul dintre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Acesta este un concurent deja controversat, după disputele cu Julia, cea care s-a lăsat cucerită de acesta.

Între Robi și Julia lucrurile au fost extrem de precipitate, însă într-un final pare că cei doi au ajuns la pace și au hotărât să rămână prieteni și nimic mai mult de atât.

După ce Robi și-a prezentat interesul și pentru alte două fete din Casă, Virginia și Aleyna, Julia a luat foc, însă concurentul a încercat să se apropie pe rând de Aleyna și Virginia, cunoscându-le mai bine.

Robi și Virginia, discuții intense despre fostele relații

Robi a chemat-o pe Virginia în grădină, unde au purtat discuții interesante și picante despre fostele relații. Virginia l-a pus la zid pe Robi, mărturisindu-i că nu îl vede un băiat serios nici în afara emisiunii, însă acesta a ținut să precizeze faptul că în ambele relații serioase nu a călcat niciodată strâmb.

Citește și: Ștefan face pași spre Aleyna: „Te vezi cu mine împreună?”. Ce părere are concurenta despre o relație cu Ștefan

Virginia: Tu mă pui pe mine să dau un răspuns. Tu te-ai sucit până acum de 15.000 de ori. Eu cred că tu ar trebui să apreciezi la mine faptul că sunt mai serioasă.

Robi: Păi eu apreciez foarte mult că ești serioasă și am zis.

Virginia: Eu nu pot să mă schimb de pe o zi pe alta doar pentru că Patrick a ales-o pe Ștefania. Având în vedere că ai fost aici destul de nehotărât sau asta ai dat de înțeles, în afară pare că ai fi la fel cu fetele. Într-o relație, de exemplu, nu pari atât de serios.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Robi: Să știi că nu e adevărat. În toate relațiile pe care le-am avut și nu au fost multe, nu te gândi la numere exorbitante, niciodată nu am stat cu o fată și să zic „eu vreau o aventură”. Niciodată în viața mea.

Virginia: Nu ai înșelat niciodată?

Robi: Nu, vorbesc serios. Ți-aș fi spus. Eu nu mă feresc. Ideea e că îți dai seama ce intenții are un om. Eu am o atracție la niște femei neserioase. Nu știu de ce, asta e și probabil de asta am avut o singură relație serioasă de 5 ani și crede-mă, nu am înșelat niciodată.

Nu uitați, emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, orele 10:00 și 16:30, iar sâmbătă și duminică, orele 16:00 și

19:00, la Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.