„Tu vezi ce șarpe e Patrick? Și voi vreți să mă cunosc cu el”. Patrick și-a pierdut orice șansă cu Larisa! Concurenta a aflat de planurile ascunse ale tânărului

Autor: Lavinia Medrea

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa l-a lovit pe Patrick exact unde l-a durut mai tare.

Marți, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa l-a lovit pe Patrick „sub centură” după ce a aflat planurile ascunse pe care le-a propus băieților.

Citește și: Se dau lupte grele pentru Giuly de la ”Casa iubirii”. Ce crede Robert despre intențiile lui Patrick: „Dacă aș face doi pași înapoi”

Patrick și-a pierdut orice șansă cu Larisa

În episodul de azi, s-a dat pe conexiune un material de ieri, în care Larisa a făcut declarații usturătoare despre Patrick, asta după ce concurenta a auzit cum tânărul discuta cu băieții despre cum ar fi să le scoată pe ea și pe Julia la eliminare.

Citește și: Alex de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Julia. Motivul pentru care fostul concurent este dezamăgit de blondină: „Pasiunea pentru Julia s-a transformat în ură”

„Tu vezi Patrick ce șarpe e? Doamne, oameni buni, și voi vreți să mă cunosc cu Patrick, doamne ferește, apără și păzește!”, a declarat Larisa.

Patrick i-a explicat Larisei că era conștient că va auzi ce discuții a purtat și n-a intenționat să se ascundă, justificându-se că el este mai glumeț și că, de fapt, nu era vorba de o eliminare. Totuși, Robert i-a spus Larisei că s-a vorbit ca ea și Julia să fie scoase la eliminare.

Patrick a declarat că s-ar risca să iasă în față la eliminare cu Julia, Bianca și Larisa pentru a face posibilă intrarea altei fete în competiție, deoarece cunoașterea dintre el și Larisa nu se concretizează.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Trei luni aș sta, dacă aș știi că am merge într-o direcție bună, aș sta! Dar nu mergem în nicio direcție bună, nu s-a concretizat absolut nimic între noi, de aceea mă gândesc deja cum aș putea să fac să fie în avantajul meu”, a spus Patrick.

Patrick s-a săturat să aștepte după Larisa

Patrick i-a mărturisit Larisei că nu înțelege comportamentul ei schimbat față de el, iar Larisa i-a spus că i se pare aiurea faptul că a făcut atâția pași către ea iar acum face strategii de eliminare.

„Eu înțeleg glumele cu Julia, dar cu Giuly e altceva. Adică tu spui că-ți place de mine, că ne potrivim, nu știu ce prostii, că eu așa tind să le cred acum”, a spus Larisa.

În privința acestei afirmații, Patrick a declarat că a înțeles faptul că Larisa n-are încredere în el și nu-i va acorda o șansă. Concurentul spune că s-a săturat să-i explice că Giuly nu este genul lui de femeie din punct de vedere romantic și să nu-l creadă atunci când spune că o place pe Larisa.

„Dacă era să-mi placă Giuly așa cum crezi tu sau cum crede și ea probabil, eu când am fost întrebat de către doamna Andreea de cine îmi place dintre tine și ea eu am spus clar că-mi place Larisa!” , a declarat Patrick.