„Tu vezi ceva greșit în a face eu pași către Cristina”. Radu se ceartă cu un alt admirator al Cristinei! Aflați cine dorește să facă pași spre tânără mâine, 8 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 sep 2023, 22:14

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu a dezvăluit cine este concurentul care o place pe Cristina!

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Radu a dezvăluit cine este celălalt concurent care o place pe Cristina! Tânărul a ajuns în discuții cu acesta și s-a enervat pe îndrăzneala sa de a face pași către fosta lui iubită.

Radu se ceartă cu un alt admirator al Cristinei

Mâine, Radu aruncă o declarație bombă în „ Casa iubirii”! Se pare că mai există un concurent care vrea să concureze pentru inima Cristinei, după ce Moise și-a anunțat ieșirea din cursă. Este vorba de Cosmin, care doar ce s-a despărțit de Catinca după gala eliminatorie.

Citește și: „O să fii nimic pentru mine”. Moise a decis să renunțe la Cristina! Concurentul a aruncat replici acide după ce a văzut că nu poate intra în cunoaștere cu Cristina

„Știi ce mi-a zis Cosmin după ce s-a terminat emisiunea de ieri? Bătuse un pont către tine:  Cristina îmi place (n.r.: declarația lui Cosmin), sau ceva de genul, și am zis că glumește și am zis: Hai mă, frate, termină cu glumele astea (n.r.: declarația lui Radu).

Nu, pe bune, chiar îmi place, tu știi foarte bine că mie îmi place de Cristina (n.r.:

declarația lui Cosmin). Fix așa mi-a zis!”, a declarat Radu.

Citește și: „Eu nu o fac pe Cristina să sufere”. Moise susține că deține informații care ar putea s-o afecteze pe Cristina! Aflați despre ce este vorba într-un nou episod din „Casa iubirii” mâine, 7 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Catinca a auzit toate declarațiile lui Radu și niciuna dintre ele nu i-a picat bine având în vedere că și-a dorit ca fostul ei partener, Cosmin, să fi avut sentimente sincere față

de ea și să i le declare.

„Catinca, ce părere ai despre toate aceste lucruri și despre Cosmin, care se pare că nu a simțit nimic pentru tine?”, a spus Radu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sincer, îi urez succes cu Cristina și o să fiu fana lor numărul 1. Acum am ajuns la concluzia că nu merită”, a declarat Catinca.

„Zilele trecute ziceai că vrei să rămânem în relații ok, prieteni”, a spus Cosmin.

„Păi da, frate, dar cum se simte fata aia când tu spui că voiai să dai trandafirul roșu Cristinei?”, a intervenit Radu.

Radu simte că nu este respectat de Cosmin

Cosmin va fi mirat de faptul că Radu consideră că greșește dorind să se apropie de Cristina iar Radu, la rândul lui, va explica de ce consideră că este greșit ce face Cosmin.

„Tu vezi ceva greșit în a face eu pași către Cristina, nu știu de ce”, spune Cosmin.

„Cum să nu văd, frate, când eu te respect pe tine și nu m-am băgat peste Catinca?”, a replicat Radu.

„Păi și eu acum ce să fac? Să stau cu respectul față de tine sau să fac pași către fata care îmi place?”, a spus Cosmin.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 8 septembrie 2023, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!