Tu vezi ursul din imagine? Acesta se ascunde extrem de bine în pădure. Iată iluzia optică ce te poate pune în încurcătură

Autor: Laura Macovei

Tu vezi unde se află ursul din imagine?

Sursa: Profimedia

Găsirea ursului din imagine îți poate da bătăi de cap. Să vedem, tu îl găsești în mai puțin de 1 minut?

O iluzie optică devenită virală îl are în prim plan pe un urs ascuns în pădure. Tu cât de repede îl găsești?

Citește și: Răsturnare de situație după mărturiile unui nou martor în cazul Dianei, tânăra ucisă de urs pe traseul Jepii Mici din Munții Bucegi: „Băiatul era singur și cobora”

Unde este ursul din imagine?

În următoarea fotografie se ascunde un urs . Încearcă

să privești atent imaginea și să vezi dacă poți descoperi unde se află ursul, de fapt, și cât de rapid l-ai fi reperat dacă te aflai în pădure.

Nu puțini au fost cei care au încercat și nu au reușit să găsească răspunsul rapid. Dacă ți-ai pierdut răbdarea sau nu ai găsit animalul, atunci privește pe mijloc, chiar în dreptul copacului. Acolo vei găsi ursul de culoare închisă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: O femeie a fost atacată și omorâtă de un urs, într-un sat! Polițiștii au împușcat mortal animalul

Iluziile optice sunt fenomene vizuale care ne fac să percepem imagini în mod diferit față de realitatea obiectivă. Ele pot fi cauzate de modul în care creierul nostru procesează informațiile vizuale și de caracteristicile specifice ale imaginilor. 

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.