Tudor Chirila e in culmea fericirii! Celebrul artist a devenit tatic! Afla ce sex are bebelusul!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Tudor Chirila a reusit imposibilul! A tinut ascuns faptul ca a devenit tata. Nu o zi, doua, ci mai mult de o luna!

Intr-o lume in care, cu greu, poti tine ceva ascuns, Tudor Chirila demonstreaza ca se poate. Cantaretul a devenit tata in urma cu o luna si o saptamana, insa a preferat sa tina secret evenimentul. Foarte putini dintre apropiati au primit marea veste din gura artistului. Baietelul lui Tudor Chirila si a iubitei lui, Iulia Mizgan, a venit pe lume in seara zilei de 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, la o clinica din Bucuresti.

Nasterea nu a fost una programata, asa ca la momentul respectiv, interpretul se afla la Arad, unde sustinea un concert.

Chirila a facut tot ce a putut pentru a tine in secret venirea pe lume a micutului. Singurii care au avut acces la aceasta informatie au fost membrii trupei, familia si colaboratorii apropiati. Tudor a trebuit sa amane cateva concerte si sa-si scurteze repetitiile pentru a avea mai mult timp pentru cel mic.

##VIDEO130267##

Tudor Chirila este recunoscut pentru discretia in ceea ce priveste viata lui personala. Nici despre relatia lui cu Iulia nu se cunosc foarte multe. Artistul nu dezvaluie niciodata presei detalii legate de activitatea extra-profesionala si isi alege pe spranceana prietenii si colaboratorii, tocmai pentru ca nu-i place sa se expuna excesiv. De altfel, un episod foarte ciudat de la inceputul lunii decembrie l-au avut in prim plan pe solistul trupei Vama.

Paparazzi wowbiz.ro l-au surprins intr-o benzinarie. Iar cantaretul parea vizibil deranjat de prezenta lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ne-a uimit pe toti atunci cand a reactionat extrem de violent cu unul dintre paparazzi. Daca punem cap la cap datele, Tudor tocmai ce devenise tata. Cel mai probabil, artistul se temea ca paparazzi au descoperit micul lui secret.

Oricum ar fi, suntem siguri ca Tudor Chirila traieste o perioada minunata odata cu venirea pe lume a primului lui copil.

 

 

Taguri: