Tudor Chirilă, mărturisiri inedite la Dimineața cu noi! “Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic”

Author: Ana Filip

Artistul este în promovare cu spectacolul "Visul American", care beneficiază de un turneu de anvergură, în peste 20 de orașe din țară.

Tudor Chirilă, invitat la emisiunea "Dimineața cu noi", la Kanal D, a făcut mărturisiri emoționante despre adolescența sa și despre relația extraordinară pe care o avea cu părinții săi, Iarina Demian, actriță, regizor și scenarist, și regretatul jurnalist Ioan Chirilă.

"Am cântat la clarinet patru ani și tata nu a considerat că sunt atât de bun încât să merite să mă duc 10 km până la liceu.

(...) Stăteam departe de liceul Lipatti (n.r. Dinu Lipatti) și tata era un om foarte practic. Cred că s-a gândit <Asta face 16, 17 ani, nu trebuie să aibă foarte multe cârciumi până la liceu, important e ca liceul să fie aproape>.(...) El era eficient, mergea pe ideea asta că școala trebuie să fie aproape de casă și probabil că nu eram un instrumentist atât de bun și nici atât de harnic",  a povestit îndrăgitul artist.

Tudor Chirilă a povestit la “Dimineața cu noi” că actoria a fost o alegere de moment, una pe care însă nu a regretat-o niciodată, chiar dacă părinții săi au fost inițiali uluiți de decizia mezinului familiei. 

"Nu știam ce să fac în clasa a 12-a și atunci m-am făcut actor. Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic.

(...) Când am spus că vreau să dau la teatru, erau (n.r. părinții) atât de șocați pentru că (n.r.- decizia) a venit de nicăieri, nu se mai aștepta nimeni în familie să meargă cineva după profesia maică-mii.(...) Maică-mea a spus <Nu poți să te duci așa că ne faci de r â s. Dacă ești o bâtă totală aș vrea, totuși, să te verific eu!>.
M-a spus să învăț o poezie în ziua în care i-am și spus-o, până a două zi, pe repede înainte"
.

Citeste si: Viviana Sposub, gest necontrolat în timpul unui podcast. Și-a mângâiat burtica, iar George Burcea a aprobat: „Două luni jumate”

Artistul este în promovare cu spectacolul "Visul American", care beneficiază de un turneu de anvergură, în peste 20 de orașe din țară.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Spectacolul este unul extraordinar, cu atât mai mult cu cât Tudor Chirilă interpretează nouă personaje diferite ca vârstă, profesii și tipologii. Regizorul este chiar mama sa, celebra Iarina Demian. Actorul recunoaște că nu îi este ușor să lucreze cu cea care i-a dat viață.

"Este greu să lucrezi cu cineva din familie în general, mama, frate, pentru că acolo e o dinamică foarte ciudată.

Este foarte periculos să duci conflictele acasă, conflictele creative.(...) Este o regulă la noi foarte importantă; tot ce se întâmplă la teatru rămâne la teatru. (...) Dar nu ne-a ieșit de la primul spectacol. A fost cu măcel la primele două, trei spectacole la care am lucrat. După aia, ușor, ușor am reușit să ne echilibrăm",  a mărturisit Tudor Chirilă în cadrul emisiunii "Dimineața cu noi" ce se difuzează, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D.

Citeste si: Mesajul lui Cătălin Măruță pentru Bursucu și colegii lui, la Dimineața cu noi: "Tot ce pot să le spun e în felul următor'' Ce i-a transmis Vivianei Sposub

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.